Announcement

Collapse
No announcement yet.

Several layout and default questions

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    well, that worked. now if I only knew more about php...

    I also noticed why some of the icons werent loading. I tried adding a new thread with the desired icon and it worked. The ones it wasnt showing up on were old posts that edited to have that icon. for some reason its not tieing the new icon to the old post

    Comment


    • #17
      Originally posted by toonarific
      well, that worked. now if I only knew more about php...

      I also noticed why some of the icons werent loading. I tried adding a new thread with the desired icon and it worked. The ones it wasnt showing up on were old posts that edited to have that icon. for some reason its not tieing the new icon to the old post
      You don't need to know php to do this.
      See my last post.

      Comment


      • #18
        thanx, but I must have found that code just as you were posting since I already made the change. when I said I wanted to know more about php, it was for the few initial questions I had that called for hardcoding the changes I wanted

        Comment


        • #19
          I havn't bothered to actually find the place in source where that is, but might you be able to replace $thread[icon] with <img src=\"$thread[iconpath]\" alt=\"$thread[icontitle]\"> in the appropriate template?
          http://www.zelaron.com/sigs/rotsig.gif

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X