Announcement

Collapse
No announcement yet.

Getting "No forum specified." when I try to post a new thread.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Getting "No forum specified." when I try to post a new thread.

    I moved my forum from an NT to a linux server and I can't post new threads or replies to existing threads. Replies to existing thread result in "No threadid specified. "

    It's probably something very obvious, but I'm not seeing it....

  • #2
    Upload the phpinfo.php file from the 'extras' directory of the zip file to your forums directory. Then post the URL here. This will help us troubleshoot the problem.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol
      Upload the phpinfo.php file from the 'extras' directory of the zip file to your forums directory. Then post the URL here. This will help us troubleshoot the problem.
      I'd rather not make my phpinfo.php public, is there specific settings you'd like me to post?

      Comment


      • #4
        In that case, fill out a support ticket at:

        http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

        Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X