Announcement

Collapse
No announcement yet.

[img] url is incorrect for valid img file

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [img] url is incorrect for valid img file

    On 2 out of the 4 themes I have on my board, when you use the "img" code (while trying to link an img from an outside site) it adds part of my own url, from my site "//forums/themes/techie/".

    ie...for 2 themes, it shows: http://www.rpgicons.com//forums/them.../leo/walkb.gif

    The correct url is:
    http://www.rpgicons.com/images/icons.../leo/walkb.gif


    Perhaps this is a theming question? I don't know. But why would it do this for only 2 of the themes, and not the other 2? How can I fix this? I'm assuming it's a template, right? But which? (if it is a template)
    Last edited by Apokalupsis; Sun 12 Jan '03, 1:46am.

  • #2
    This is definitely a template issue. Look for an unnecessary '$bburl' in your postbit or showthread templates. Compare the templates of the styles that are working to the ones that aren't. If you need further help, ask the author of the styles giving you the problem.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X