Announcement

Collapse
No announcement yet.

[bug?] Can't add new style

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Marco
    replied
    I don't know... the final step uses sub "cleandb" from bbimport.php, I don't see anything wrong with that...
    Last edited by Marco; Tue 7 Jan '03, 8:10am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    FWIW I've seen this a couple of other times too. Perhpas it's a bug in the import script - although this doesn't happen with everyone.

    Leave a comment:


  • Marco
    replied
    I did complete the import proces, to the best of my knowledge. Oh well... I'll call it a quirk then.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Actually you shouldn't have to do this manually. My understanding is that if you complete the import process it would have removed these columns automatically.

    Leave a comment:


  • Marco
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    You didn't finish the import process. You need to delete the importreplacementsetid columns in both the replacementset and templateset tables.
    Bah... no one ever told me I had to do that manually. My board has been running just fine since I imported from phpBB three months ago, so it never occurred to me I should go in and remove those columns.

    Oh well, it indeed does work after removing those columns. Thanks

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You didn't finish the import process. You need to delete the importreplacementsetid columns in both the replacementset and templateset tables.

    Leave a comment:


  • Marco
    replied
    ^^ Up...

    Leave a comment:


  • Marco
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Have you installed any hacks or imported from another BB system? Check the replacementset table with phpMyAdmin. How many columns does it have and what are their names?
    I see three columns:

    - replacementsetid
    - title
    - importreplacementsetid

    And yes, I did import posts from phpBB. I have no hacks installed though.

    Leave a comment:


  • MUG
    replied
    Originally posted by Marco
    I can't seem to add a new style to my forums.

    Let's say I try to add a style like this:

    Title: New Style
    Replacement Set: Create new replacement set
    Template Set: Create new template set
    User selectable: No

    The result...:

    Help
    Works fine for me - unhacked 2.2.9.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Have you installed any hacks or imported from another BB system? Check the replacementset table with phpMyAdmin. How many columns does it have and what are their names?

    Leave a comment:


  • Marco
    started a topic [bug?] Can't add new style

    [bug?] Can't add new style

    I can't seem to add a new style to my forums.

    Let's say I try to add a style like this:

    Title: New Style
    Replacement Set: Create new replacement set
    Template Set: Create new template set
    User selectable: No

    The result...:
    Database error in vBulletin Control Panel 2.2.9:
    Invalid SQL: INSERT INTO replacementset VALUES (NULL,'New Style')
    mysql error: Column count doesn't match value count at row 1
    mysql error number: 1136
    Date: Sunday 05th of January 2003 11:34:06 AM
    Script: http://forums.totallyre.com/admin/style.php
    Referer: Snipped because the URL won't display right because of yet another WYSIWYG bug
    Help
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X