Announcement

Collapse
No announcement yet.

styles

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • styles

    No matter what i do, i cant get my styles working, i have been using vbulletin a while now and i have never had this problem, i have checked everything i could think of, but have found no errors,the only things that change are the buttons, should i submit a support ticket for this ?? because iam really stumped as to whats up !!
    www.cdrtimes.com/forum

  • #2
    Originally posted by CdrTimesAdmin
    No matter what i do, i cant get my styles working
    Can you be more specific?

    Comment


    • #3
      yes i can, i have added the "techie.style" yet everything stays default appart from the buttons !! its driving me insane ! especialy as i havent had the default vbulletin style since we first instaled vbulletin a long time ago !

      Comment


      • #4
        I'm not sure if this is what you're trying to do, but to make another template to show up as the default, modify the Default Style properties and point them to the Replacement and Template sets of the style you want to appear as the default.

        Admin CP -> Styles -> Modify -> Default [properties]

        Comment


        • #5
          Tried that, and when i checked the default properties all the colours where there that is in the style, yet the forum does not change !!

          Comment


          • #6
            Fill out a support ticket or send me a private message with an admin login for your forums so I can check your styles in your Admin CP.

            Comment


            • #7
              Ok i will do that, the really strange thing is i was in the admin cp, so i could make an admin account for you, once this was made, i closed the page up, and went to my forums to test this account worked, when i logged in using the new admin account the style that i wanted was there !! so now iam completely confussed !! pm sent by the way.

              Comment


              • #8
                I responded to your support ticket. Your default style should have a styleid of 1 but it doesn't. This is causing your problem.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X