Announcement

Collapse
No announcement yet.

probleme with cookes, i think?!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • devilfish
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    If you have not installed any hacks, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP.

    If you have installed hacks, then remove the hacks first before filling out the support request.
    ok done that.. :9

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    If you have not installed any hacks, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP.

    If you have installed hacks, then remove the hacks first before filling out the support request.

    Leave a comment:


  • devilfish
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Sorry, I can't try it without your login info. (Don't post it here!)
    now im lost..?!

    I must relogin ALL the time i do something?!

    Where can I send you my login in info. so you can se whats srong?

    regads

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Sorry, I can't try it without your login info. (Don't post it here!)

    Leave a comment:


  • Cary
    replied
    Originally posted by devilfish
    what should it be?
    Are you running more than one copy of vBulletin on your server? If so, set it to /~stalblom/ - If not, set it to /

    Leave a comment:


  • devilfish
    replied
    Originally posted by freddie
    What have you set as your cookie path in the Admin CP?
    what should it be?

    Leave a comment:


  • Freddie Bingham
    replied
    Originally posted by devilfish
    yes, but i still got problemes.

    try it yourself

    www.vetteforum.org
    What have you set as your cookie path in the Admin CP?

    Leave a comment:


  • devilfish
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Try setting 'Automatically login when you return to the site? (uses cookies)' to 'Yes' in your User CP.
    yes, but i still got problemes.

    try it yourself

    www.vetteforum.org

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Try setting 'Automatically login when you return to the site? (uses cookies)' to 'Yes' in your User CP.

    Leave a comment:


  • devilfish
    started a topic probleme with cookes, i think?!

    probleme with cookes, i think?!

    I got a probleme.

    When I close the forum window in explorer, I must relogin again as soon as i open the forum again, no matter how long or short time the forum windows is closed?? Why is that?

    regards
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X