Announcement

Collapse
No announcement yet.

Style Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AmericanPsych0
    replied
    Oh! Thank you! Thank you! It appears they were both set to 1000! I'm changing it now.

    Did I say "Thank you"?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    What do you have set for:

    Clickable Smilies per Row
    and
    Clickable Smilies Total

    Leave a comment:


  • AmericanPsych0
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Can you provide a test account to check this out with?
    Sure. My forum can be found here. The account is test/test.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Can you provide a test account to check this out with?

    Leave a comment:


  • AmericanPsych0
    replied
    Aha! I believe the problem is with the Smilies table. It has tons and tons of extra spaces next to it. How can I fix it?

    Leave a comment:


  • AmericanPsych0
    replied
    Hold on, I found something.

    When viewing the Page Source of the Reply page, in the middle, there is a big chunk of <td>. My friend says that that must be what's messing up the reply pages. How can I fix this, if this is indeed the issue?

    Leave a comment:


  • AmericanPsych0
    replied
    Oh, I forgot to revert the Sets. I did that and now it's all good. Thanks!

    And one more thing: whenever anyone hits the "reply" button, the text box, and all that other stuff is at the far right. So far to the right that you have to scroll to that side. Then, the Submit button's in the middle, so you have to scroll left. It's really annoying. Is this the style, or something else?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    What do you mean by 'the style is still up'? If you reverted the templates and replacement sets then you would have the default style back.

    Leave a comment:


  • AmericanPsych0
    replied
    The style is still up, though...

    Leave a comment:


  • Pául»J
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Much better - thanks!
    hmm think thats a possable error.. in my signature in user cp i entered the signature yet there was loads of open space giving the effect it gave before i cahnged it

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Much better - thanks!

    Leave a comment:


  • Pául»J
    replied
    wont go there

    Leave a comment:


  • Pául»J
    replied

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Pául»J, please remove the empty lines at the bottom of your sig. Thanks.

    Leave a comment:


  • Pául»J
    replied
    goto your admin panal

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X