Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edit Post Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cell Block
    replied
    Thanks for the help i'll give it a go again tonight

    Leave a comment:


  • MUG
    replied
    Originally posted by Cell Block
    I deleted the editpost.php then uploaded the one from my computer and it is still not working.

    Could it get this problem through something i've done with the MySQL?
    Download 2.2.9 again, and use the editpost.php from that zip file, not the one on your computer.

    Leave a comment:


  • Cary
    replied
    Originally posted by Cell Block
    I deleted the editpost.php then uploaded the one from my computer and it is still not working.

    Could it get this problem through something i've done with the MySQL?
    You must be using the old editpost.php file if you are still getting the error. Try it one more time, if it still fails send in a support ticket to http://www.vbulletin.com/members/support_form.php with your FTP Login details.

    Leave a comment:


  • Cell Block
    replied
    I deleted the editpost.php then uploaded the one from my computer and it is still not working.

    Could it get this problem through something i've done with the MySQL?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Try it again. This problem is definitely related to the earlier editpost.php file and will be fixed if you download and upload the latest one. Make sure you overwrite the one on the server when you upload it.

    Leave a comment:


  • Cell Block
    replied
    Originally posted by Cary
    Redownload 2.2.9 and overwrite your editpost.php with the one in the zip file.
    Still don't work

    Leave a comment:


  • Cary
    replied
    Redownload 2.2.9 and overwrite your editpost.php with the one in the zip file.

    Leave a comment:


  • Cell Block
    started a topic Edit Post Error

    Edit Post Error

    When anyone including myself tries to edit a post we get this message

    Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/urbanso/public_html/board/editpost.php on line 236


    how do i fix this?
Loading...
Working...
X