Announcement

Collapse
No announcement yet.

Page loads fast but displays VERY slow!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Page loads fast but displays VERY slow!

    Hi there,

    I have the following problem: When i click on link (ie. a thread) the status bar seems to load very fast, but the pag takes like up to 4 secs to display. It looks like it's hanging on something.

    Can anybody help?!!

    The site is on www.maroc.nl

    Greets,
    marocnl
    :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

  • #2
    You might want to consider cutting back on all the hacks and the ActiveX scripts you are running.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol
      You might want to consider cutting back on all the hacks and the ActiveX scripts you are running.
      Hi there,

      I knew that would do the trick. I have about 70 hacks, which i blindly put in my vBulletin.

      Extremely stupid to do!! (*marocnl punches himself in the face*)
      I would say, make it an announcement and give it the following title:"DON'T F*CK UP UR vB!"

      Thnx
      :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

      Comment


      • #4
        Originally posted by Steve Machol
        You might want to consider cutting back on all the hacks and the ActiveX scripts you are running.
        Hi

        This didn't help. When i look at the loading time of the page it says something like 1.3 secs, but it displays sometimes in 8 secs. . It doesn't do this all the time, let's say 3 of the 8 pages one loads.

        Please help me with this.

        Greets,
        marocnl
        :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

        Comment


        • #5
          Unless you purchased a branding free license of vBulletin you cannot
          remove the Jelsoft/vBulletin copyright off your site.

          Can you please restore the copyright to your footer template? Right now you are in violation of the license agreement. At a minimum the copyright must read:

          vBulletin, Copyright ©2000 - 2002, Jelsoft Enterprises Limited.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Cary
            Unless you purchased a branding free license of vBulletin you cannot
            remove the Jelsoft/vBulletin copyright off your site.

            Can you please restore the copyright to your footer template? Right now you are in violation of the license agreement. At a minimum the copyright must read:

            vBulletin, Copyright ©2000 - 2002, Jelsoft Enterprises Limited.
            Done .... sorry 4 that. I guess i forgot.

            Now can u please help with my question?
            :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

            Comment


            • #7
              Originally posted by marocnl
              Done .... sorry 4 that. I guess i forgot.

              Now can u please help with my question?
              I still don't see the copyright...

              Comment


              • #8
                Originally posted by Cary
                I still don't see the copyright...
                R u on the wright site? www.maroc.nl at the bottom
                :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by marocnl
                  R u on the wright site? www.maroc.nl at the bottom
                  Yes I was on the right site. I see it now.

                  Have you tried removing on the flash banners and replacing them with non-flash ones? It seems like that's what causing the slowness...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Cary
                    Yes I was on the right site. I see it now.

                    Have you tried removing on the flash banners and replacing them with non-flash ones? It seems like that's what causing the slowness...
                    Hi,

                    You mean the flashbanner above the vBulletin board in our site? Because the flashbanner in the vB-portal (frontpage of www.maroc.nl) isn't slowing the page.

                    Greets
                    :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

                    Comment


                    • #11
                      I'm talking about the flash banners on http://64.191.29.239/prikbord/forums/index.php

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Cary
                        I'm talking about the flash banners on http://64.191.29.239/prikbord/forums/index.php
                        Hi,

                        It looks like it really helped. It was indeed slowing down because of the banneradmin script i installed. Any suggestions how to still display the banner without extra loading time? Will it help if i put it in an iframe?

                        Greets
                        :rolleyes: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :rolleyes:

                        Comment

                        Loading...
                        Working...
                        X