Announcement

Collapse
No announcement yet.

[IMG] code is always OFF

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMG] code is always OFF

    In vBulletin Options, version 2.2.8, i set:
    Allow vB IMG code in signatures? Yes
    Allow Dynamic URL for [img] tags? Yes

    but the [IMG] code is always OFF and the image http://www....image.jpg is not be displayed in the thread. I see the url but no image displayed.

    Thx

  • #2
    Originally posted by esfron
    In vBulletin Options, version 2.2.8, i set:
    Allow vB IMG code in signatures? Yes
    Allow Dynamic URL for [img] tags? Yes

    but the [IMG] code is always OFF and the image http://www....image.jpg is not be displayed in the thread. I see the url but no image displayed.

    Thx
    The option that says 'signatures' only affects signatures. The other option is only effective when the img tag is turned on.

    You have to turn it on for each forum that you want it on for under Forums > Modify.

    Comment


    • #3
      You also need to turn img code on in the Forum settings:

      Admin CP -> Forums & Moderators -> Modify -> [edit] -> Allow BB IMG Code in posts
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Admin CP --> Forums & Moderators --> Modify --> click 'edit' next to the forum in which you want to enable IMG Code.

        Look for 'Allow BB IMG Code in posts' and set it to 'Yes'

        Comment


        • #5
          3 solutions. wow! I try that. Very nice the new forum!

          thanks

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X