Announcement

Collapse
No announcement yet.

Possible problem with staying logged in

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Possible problem with staying logged in

    I have a member, who is having issues staying logged in in regards to my forums. They will log in, and be looking around, but when they start a post, or are replying to one, and try to submit it asks them to login again before accepting the post.

    They are the only reported member with this problem, and they do have their computer set to accept cookies. Is there any kind of suggestion I could give them?

  • #2
    just checking it to see if anyone has an idea about this?

    Comment


    • #3
      Have they got cookies enabled in there profile?
      vBulletin.org Moderator
      The Sisters Three Charmed Discussion Forums

      Comment


      • #4
        Is it in a framed environment, and if so, is there a login required for the actual website that it is framed in? If those don't match (like if he has recently changed his login password for the vB board but not for the website) then this will happen -

        I just discovered this today with one of the support forums I frequent from my hosting company - somehow the login got corrupt, I initiated a new password, I did finally recieve it but it no longer matches the website which houses the forum, so I ended up bookmarking the forum itself outside of the managed hosting website in order for the two logins to not fight with each other.

        Comment


        • #5
          they do have cookies enabled on the forums, and it isnt a framed environment. Not sure what is causing this, but does anyone have an idea?

          Comment


          • #6
            That sounds like the typical vB cookies problem. Tell your member to try clearing their cookies. There's a small "how to" in the FAQ section on your forum if they're not sure how to clear them.
            Spread Peace,
            Brian Gunter

            vBadvanced | EDMPlanet

            Comment


            • #7
              i'm afraid that didn't fix the problem. new suggestion?

              Comment


              • #8
                It's definitely a cookie problem. Either they did not manually delete the cookies or there is something else on their computer that is interfering with cookies (i.e., browser settings, firewall, ad blockers, etc.)
                Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                Steve Machol Photography


                Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                Comment


                • #9
                  ok, Steve ill have them check that.

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X