Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ack!! Help!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • morrow
    replied
    Found the Problem

    The SQL database on my wonderful host, POWWEB.com crashed shortly after I mentioned this issue. 13hrs later, the geniouses over there were finally able to get everything back up and running.

    Thanks for the reply's.

    Leave a comment:


  • morrow
    replied
    I'll have to wait.

    My provider, POWWEB.COM (which I encourage all of you to stay away from) is down again, therefore I cannot check, but once it's back up, I'll see.

    Thanks for the help! In the meantime, could it have something to do with my forumdisplay.php file?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    What setting do you have in your user options for 'Default Thread View'?

    Leave a comment:


  • morrow
    replied
    Originally posted by Cary
    I took the time to register, and now I can't see the threads listed...

    How about reverting the following template, if you edited it recently:

    Forum Display Templates
    forumdisplay_threadslist

    Also, did you install any hacks recently?
    All of my forumdisplay templates are original. I do have a small handfull of hacks installed, but this message is new to me. I was able to post as early as this morning. Hacks haven't been installed in about a week or so.

    Leave a comment:


  • Cary
    replied
    I took the time to register, and now I can't see the threads listed...

    How about reverting the following template, if you edited it recently:

    Forum Display Templates
    forumdisplay_threadslist

    Also, did you install any hacks recently?

    Leave a comment:


  • morrow
    replied


    No, not at all. I honestly cannot see what you're seeing, and one of my other users actually informed me about this. Do you think it can be an ISP issue?

    Here's what I see:

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Do you think we're lying to you?

    Here's the link:

    http://www.njflyfishing.com/vbportal...p?threadid=281

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Here:

    Leave a comment:


  • morrow
    replied
    What could be the problem then?

    2 people cannot see them. I've cleared my cache? can you send me the link for the first message in "Rods / Reels / Lines"

    Leave a comment:


  • Cary
    replied
    I'm with Steve on this one... I can also see the messages.

    Leave a comment:


  • morrow
    replied
    Hmmm.

    So if you go into the "General Chat" forum you can see the messages?

    I can't, and one of my users who has not logged in in a long time can't either.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I'm not having any problems seeing the messages on your forums.

    What setting do you have in your user options for 'Default Thread View'?

    Leave a comment:


  • morrow
    started a topic Ack!! Help!

    Ack!! Help!

    for some reason, I cannot see any of my messages that are posted.

    http://www.njflyfishing.com/vbportal...n/index.php?s=

    that's a valid thread to my forums... The post fields are all populated, but when you click on a forum with say 100 messages, you cannot see any of them. HELP!!!

Related Topics

Collapse

Working...
X