Announcement

Collapse
No announcement yet.

My Search is not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My Search is not working

    I just upgraded and my search is not work. Iif I search for something it never returns anything. I had to upload everything manually.

    Is there some info I missed? I have the posts and word uploaded.

    Thanks
    Dan Flynn
    http://www.powerwashnetwork.com

  • #2
    What do you mean you 'uploaded' post and word?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I had someone who started the upgrade but had problems with large files. so he stated to upload stuff manually instead of the entire database file.

      Then he had personal issue and left for a few days.

      So I started to upload the tables/post/word and so manually. since he had a lot of them do already. Plus I don't know how to use telnet.

      Thanks
      Dan Flynn
      http://www.powerwashnetwork.com

      Comment


      • #4
        Unfortunately it looks like this person left you high and dry. I still don't understand why it was necessary to upload anything with phpMyAdmin for a simple upgrade. Unless you have a backup of the database and can redo the upgrade process, the only option for you is to bug this person to finish the job he started. Good luck!
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X