Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Cannot find server" when posting

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Cannot find server" when posting

    One of my members has reported he is having problems submitting posts.
    Here's what he has said

    Lately I'm having trouble posting. If I try to submit a reply it says cannot find server , I hit back & my reply is gone & refresh is of no use. Twice it accepted my reply yet it never showed up in the thread.
    I posted a reply to a thread in the XP section , my reply is there but it doesn't show on the front page that it's there & refresh doesn't change anything.
    No one else has reported the error,so i am wondering if he is having a cookie problem.

    My hosts have said they are not experiencing any MySql faults,so i don't think it's a database problem.

    Any ideas. Thanks.

    UPDATE; a few other members have reported the same problem now.
    Last edited by Reverend; Mon 16 Sep '02, 10:27am.
    Techzonez - Tech News
    Techzonez Forums - Tech Community

  • #2
    This is most likely a problem with his ISP and Internet connection.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Just added an update to my post.
      A few more members are reporting the same problem.
      Techzonez - Tech News
      Techzonez Forums - Tech Community

      Comment


      • #4
        Perhaps your web host is having DNS problems then. It's either your web host or their ISPs. Take your pick.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Re: "Cannot find server" when posting

          Originally posted by Reverend
          One of my members has reported he is having problems submitting posts.
          Here's what he has said



          No one else has reported the error,so i am wondering if he is having a cookie problem.

          My hosts have said they are not experiencing any MySql faults,so i don't think it's a database problem.

          Any ideas. Thanks.

          UPDATE; a few other members have reported the same problem now.
          are these members all on same ISP ? have you checked your server's connectivity tracerts etc ?
          :: Always Back Up Forum Database + Attachments BEFORE upgrading !
          :: Nginx SPDY SSL - World Flags Demo [video results]
          :: vBulletin hacked forums: Clean Up Guide for VPS/Dedicated hosting users [ vbulletin.com blog summary ]

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X