Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP - invalid session when attempting to vote

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HELP - invalid session when attempting to vote

    Hi,

    I just added a poll to a working site and this is the error I got when I attempted to place a vote...

    The action you have attempted could not be performed as your session appears to be invalid. Click the below link to attempt this action again with a new session.

    Try this action again!
    Last edited by recumbent615; Tue 11 Jun '02, 10:07am.

  • #2
    Try logging out, and then back in, and see if that fixes it.
    - Andrew Pfeifer

    Comment


    • #3
      That's a no go

      That was the first thing I tried, I have also attemped from another system and another account.

      Kevin

      HEre is the screen shot

      Comment


      • #4
        Does it work when you click the link "Try This Action Again!"?
        - Andrew Pfeifer

        Comment


        • #5
          No it just goes back to this screen

          Comment


          • #6
            Are you running the latest version of vBulletin?
            - Andrew Pfeifer

            Comment


            • #7
              No 2.2.5 I have not upgraded to 2.2.6 yet

              Comment


              • #8
                I would try upgrading to 2.2.6 and see if that fixes this.
                - Andrew Pfeifer

                Comment


                • #9
                  (I just merged the two separate threads on this issue)

                  I tried to access your site http://portal.trebia.com/forums but got a 'Cannot find server' error.

                  Have you installed any hacks?
                  Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                  Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                  Steve Machol Photography


                  Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                  Comment


                  • #10
                    Steve, in the screenshot it says Trebia Intranet Forums, which may be the reason that you can't access it.
                    - Andrew Pfeifer

                    Comment


                    • #11
                      Andrew is correct, This is behind a firewall. I have not installed any hacks. ( vbportals excluded )

                      Kevin

                      Comment


                      • #12
                        vbPortals is a hack - and a very major one at that. It makes a lot of changes to the vB database and files. My guess is that this problem is related to that hack since this does not happen on an unhacked forum. You could try reuploading the origianl poll.php file to see if that fixes the problem. In not, then all I can suggest is to either remove all traces of vBProtal by upgrading to 2.2.6 and removing the portal's changes to the database, or you can try posting on their own support forums at http://www.phpportals.com. Good luck!
                        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                        Steve Machol Photography


                        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                        Comment


                        • #13
                          Steve,

                          I have posted in the vbportal site as well, but, I have had this site up and running ( with polls working ) for well over two months. I'm in the process of upgrading my test site now, but, that could take weeks before I can release it. ( corp. requirement on testing ).

                          Kevin

                          Comment


                          • #14
                            If you have had the site up and running for a while with no problems with polls, I highly doubt that it's related to vB. vB won't just stop working unless you edit a file and make it not work. Maybe the server is running a different version of PHP? Also, maybe you could try running repair.php from the /extras/ folder in the download file from vB. The sessions table could be messed up, although that is just a wild guess.
                            - Andrew Pfeifer

                            Comment


                            • #15
                              repair.php run and passed no errors. but it does say that the session table is not setup for this

                              Checking table session
                              Table Operation Type Text
                              vbulletin.session check status This table does not support check/repair/optimize

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X