Announcement

Collapse
No announcement yet.

Links to pictures problem.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • jettin2t
    replied
    Just to give some closure on this. We did find that the url given by webshots did not work with the ".jpg" extension at the end. By removing the ".jpg" extension using the [IMG] pictures load fine now.

    Also one of the other url's the user was providing was invalid, it contained some /cgi/i path stuff. Once I removed it from the from the url pictures loaded fine using the [IMG] tag.

    Sorry about all the confusion, next time the users alarm me of a problem I'll be sure to do a little more detective work first.

    Thanks!

    Leave a comment:


  • jettin2t
    replied
    Here's another url to a picture that were getting an red 'X' on, if you cut and paste into a new browser window it loads o.k.

    http://community.webshots.com/storage/1/v2/7/67/77/30176777sRMLNOrnwp_ph.jpg



    This url seems to work o.k(slow but it loads);

    http://members.aol.com/jettin2T/images/vw/autox-04.jpg

    Leave a comment:


  • jettin2t
    replied
    Well I tired that but unfortunately same results.

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    This shouldn't matter but try going into your Admin CP > Options > Posting Code Allowances > Allow Dynamic URL for [img] tags and if it is set to Yes set it to No.

    Leave a comment:


  • jettin2t
    replied
    Ops sorry about that;

    Just get a red 'X' for the picture.

    Its weird because most of the urls that have www seem to work o.k.

    The actual live thread having this problem is;

    http://www.sfbavw.com/forums/showthr...&threadid=1028


    Thanks,

    John

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    What isn't working?

    Leave a comment:


  • jettin2t
    started a topic Links to pictures problem.

    Links to pictures problem.

    Hi,

    Was wondering if anyone might have an idea why this is not working.

    http://www.vbulletin.com/forum/showt...threadid=38446


    the URL to the picture is;
    http://vwboravariant.nstemp.com/cgi-.../MK4+votex.jpg

    Thanks!!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X