Announcement

Collapse
No announcement yet.

images

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • images

    how do i add new images? it doesnt work

  • #2
    Can you be more specific? What exactly are you trying to do?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      avatars? smilies?? threw admin CP make sure the images dir is chmod 755, and the smilies and avatars dir is 777.

      had this problem myself before and steve helped me fix it.
      MCSE, MVP, CCIE
      Microsoft Beta Team

      Comment


      • #4
        Maybe this helps

        http://www.vbulletin.com/forum/showt...threadid=36482

        I explain in that thread how I got my smiley's to work

        and this for avatars.

        http://www.vbulletin.com/forum/showt...threadid=36784

        hope this all helps.

        The images on the board, you should just set the right path to them.

        Comment


        • #5
          thx.... but... ok! first i'd like to split the logo in 4 or 6 img-slices (not the vb-logo -- my own one ).. but i can't find the line, where i could change the parameters for the titleimage... only this one: {titleimage}...
          2. how can i paste a few sitelinks between the logo and the buttons? ok i know: creating an new table, changing the header in dw4 an upload the image files... but it doesnt works...

          (4) by the way, how can i delete the space between the table and the background (blue)???

          thx
          Last edited by Rheinblitz; Mon 28th Jan '02, 9:57am.

          Comment


          • #6
            { titleimage } = images/vbulletin_logo.gif
            ok... all i have to do, is to create a few new columns 'n rows and paste my logofiles there.. right?

            Comment


            • #7
              need some help, please! i can't add any logos...

              <tr>
              <td valign="top" align="center" nowrap
              background="{imagesfolder}/menu_background1.gif" height="16"><a
              href="index.php?s=$session%5Bsessionhash%5D"><img src="{titleimage}" border="0" alt="$bbtitle"></a><a href="index.php?s=$session%5Bsessionhash%5D"><img src="{imagesfolder}/vb_ringe.gif" border="0"></a></td>
              </tr>

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X