Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTTP.CONF >??? Please help!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HTTP.CONF >??? Please help!!

    Hello I have been getting weird errors on my server you can find the info here..

    http://forum.plesk.com/showthread.php?s=&threadid=1538

    Anyway I think my httpd.conf file must be set wrong or something.. These are the main settings..:

    KeepAliveTimeout 15
    MaxKeepAliveRequests 1000
    KeepAlive On
    Timeout 300
    MinSpareServers 5
    MaxSpareServers 15
    StartServers 5
    MaxClients 150
    MaxRequestsPerChild 1000
    Listen 80



    My site only runs vbulletin!! WE average 35 gigs a month of transfer we have around 100 members that are active at one time. We have 2000 unique visits.. and people are very addicted to the board so they keep coming back.

    Please help me get my board back online..

    PLEASE

    Thank you

  • #2
    i thought i already pointed you to the solution at plesk.com forums in the ticket support system ?? or was that someone else with the same problem

    anyway solution and reason why this is happening is here http://forum.plesk.com/showthread.php?s=&threadid=754

    Here answer from plesk team:

    The problem is that on highly loaded servers during apache restart apache did not stopped before start command. So port 443 remain busy.
    :: Always Back Up Forum Database + Attachments BEFORE upgrading !
    :: Nginx SPDY SSL - World Flags Demo [video results]
    :: vBulletin hacked forums: Clean Up Guide for VPS/Dedicated hosting users [ vbulletin.com blog summary ]

    Comment


    • #3
      Eva I know but it doesnt tell me much.. someone else told me its http.conf file its set up wrong.

      I tried contacting that person about the fix but he doesnt reply.. and that thread doesnt finish and doesnt show any solution just parts of it. I cant even tell whats going on.. Eva.. as I understand you run rackshack what would it take for you to fix it for me.. I will pay you no problem.. Our members like to donate money so money is not a problem. I just need a fix please..

      Thanks

      Luke

      Comment


      • #4
        Originally posted by Optima
        Eva I know but it doesnt tell me much.. someone else told me its http.conf file its set up wrong.

        I tried contacting that person about the fix but he doesnt reply.. and that thread doesnt finish and doesnt show any solution just parts of it. I cant even tell whats going on.. Eva.. as I understand you run rackshack what would it take for you to fix it for me.. I will pay you no problem.. Our members like to donate money so money is not a problem. I just need a fix please..

        Thanks

        Luke
        i have a raq4i at rackshack.net not a plesk server so i have no experience

        maybe contact the 2nd person in that thread who posted the fix ?
        :: Always Back Up Forum Database + Attachments BEFORE upgrading !
        :: Nginx SPDY SSL - World Flags Demo [video results]
        :: vBulletin hacked forums: Clean Up Guide for VPS/Dedicated hosting users [ vbulletin.com blog summary ]

        Comment


        • #5
          I am very interested as to how much you pay.. etc.. and your server issues .. email me if you feel its to confidential [email protected] Thanks

          I will try that..

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X