Announcement

Collapse
No announcement yet.

PM popup on version 2.21

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • marc_t
    replied
    Same Problem for me after upgrading to 2.2.4 from 2.0.3?! What could I do that the PM Popup will appear again?!

    marc

    Leave a comment:

  • JackG
    Senior Member

  • JackG
    replied
    Please Help!

    I have been using VB for over 1 year now and it is great.

    But on my last upgrade to : 2.2.1

    All PM Pop up stopped for evey user.

    the settings are fine. Is their a known issue with this
    version & pop up windows?

    I am running Win NT

    Thanks for your time.

    Leave a comment:


  • tomk
    replied
    ME too

    I am not getting pop-ups for my PM's either on my forums or on here...

    Not sure if it is related to my browser or not, I checked the things you listed kevin, and they are all on, Javascript, etc.

    Enabled on the forums, but can't get a Popup to happen. Same here, have received a couple of PM's and nothing popsup for me.

    Anything else I can check to narrow this down?

    Running IE6/XP, etc.

    Thanks,
    TomK

    Leave a comment:

  • haitiwebs
    Member

  • haitiwebs
    replied
    Happy to report that problem is solved

    Just so everyone else knows: All I did was uninstall the MSN Message Center hack.

    Leave a comment:

  • tubedogg
    Senior Member

  • tubedogg
    replied
    Re: ????

    Originally posted by Lionel
    There is a problem with VB. And that is not at my end. I am not the only one.
    If it is not at your end, why does it work for me? It may very well be happening to 100,000 people, but that does not mean it is not some problem at the browser end. I am not trying to trivialize this issue but there is nothing we have done in the last 3 or 4 releases to the code that runs this function. Add that to the fact that amongst people running identical configurations (in at least a couple cases WinXP with IE6) it works on some but not on others it makes me virtually positive it is something with the browser and/or browser settings.

    Can everyone who is having this problem please list what browser and OS you are using? Also if you can list what you have for the following settings, located under Tools > Internet Options > 'Security' tab > click the Custom Level button and look for these settings:
    -- scripting of java applets
    -- active scripting
    -- userdata persistence

    Leave a comment:

  • haitiwebs
    Member

  • haitiwebs
    replied
    Follow up

    Could not investigate problem with Netscape because PM works fine in Netscape.

    I cannot blame IE because a fellow indicated that he was using the very same combination that I am: XP with IE 6.0.26 and had no problems. So that leaves me with the template issue. If PM is meant to trigger only on the forum homepage, then it should be easy to track it down. But if it is triggered on any other pages (people access the forums from SSI on site frontpage), that means it is a header problem. In either cases, what could cause IE not to recognize a <body onload> javascript? Can other javascripts interfere with each other?

    Leave a comment:

  • haitiwebs
    Member

  • haitiwebs
    replied
    narrowing down the problem

    A new style set was installed. When that one is selected, the popup does work.

    That tells me the problem is within a template set, not in code.

    Questions:

    1-Does that popup work on all pages or just frontpage?

    2-What could cause a javascript not to execute? I am going to try a javascript: in Netscape to see if it will show an error.

    Leave a comment:

  • Lionel
    Senior Member

  • Lionel
    replied
    brand new

    brand new install, no hacks, nothing was made and it is still not popping up.

    Leave a comment:

  • Al Zander
    Senior Member

  • Al Zander
    replied
    Out of 4 vB boards visited regularly, I only saw this work on 1. Yes, this issue was discussed earlier, but I don't think anyone ever found out the true cause behind this mystery. It is not vital to my enjoyment, so I gave up pursuing the issue. It would, however, be nice to know what is causing this inconsistency.

    Windows 98SE + IE 6
    Windows 2000 + IE 6

    Hehehe... I think this is pretty much the only popup on the internet I wouldn't mind.
    Good luck

    Leave a comment:

  • Lionel
    Senior Member

  • Lionel
    replied
    ????

    There is a problem with VB. And that is not at my end. I am not the only one. So keep on ignoring it and it will be solved.

    Leave a comment:

  • tubedogg
    Senior Member

  • tubedogg
    replied
    Not to be argumentative but if it was a vB problem it would be happening to everyone (or at least more than 2 or 3 people).

    Keep in mind that the popup will only occur under the following conditions:
    1) It will only be on the *very first* page view after the PM has been sent to you; and
    2) You must allow the page to *fully* load, images and everything, for it to appear.

    Leave a comment:

  • Lionel
    Senior Member

  • Lionel
    replied
    Nothing was changed

    In fact, I have the send message hack installed and that one pops up no problem.

    this is a vb problem. I spotted other threads about it.

    Somebody sent me a PM from vb.org. Got email but no popup.
    Lionel
    Senior Member
    Last edited by Lionel; Thu 20 Dec '01, 6:58am.

    Leave a comment:

  • floleb7
    Senior Member

  • floleb7
    replied
    have you change something to <textarea> in template ? like add onload etc

    Leave a comment:

  • tubedogg
    Senior Member

  • tubedogg
    replied
    This *shouldn't* make a difference...however...we're missing the // in front of the -->. Don't think that's changed, however; and I am also on IE6 (now on XP, was on 2K up until last week), but I *am* getting the popups and always have.

    Leave a comment:

  • The Prohacker
    Senior Member

  • The Prohacker
    replied
    I haven't seen a PM popup here or any other forums for a few versions now... Not sure whats wrong, but just not working....



    Code:
    <script language="JavaScript">
    <!--
    function confirm_newpm() {
    	input_box=confirm("You have a new private message. Click OK to view it, or cancel to hide this prompt.");
    	if (input_box==true) { // Output when OK is clicked
    		second_box=confirm("Open in new window?\n\n(Press cancel to open your Inbox in the current window.)");
    		if (second_box==true) {
    			window.open('private.php?s=','pmnew','width=600,height=500,menubar=yes,scrollbars=yes,toolbar=yes,location=yes,directories=yes,resizable=yes,top=50,left=50'); 
    		} else {
    			window.location="private.php?s=";
    		}
    	} else {
    	// Output when Cancel is clicked
    	}
    }
    -->
    </script>
    All the code is here on vB, but no window poping up, just check permissions and nothing set to stop it.. Running Win2k and IE 6.0.2600...

    I guess chalk it up to an IE fluke
    The Prohacker
    Senior Member
    Last edited by The Prohacker; Wed 19 Dec '01, 9:54pm.

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X