Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need Help...board been down for 2+ weeks....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tubedogg
    replied
    Error 13 is permissions...you need to clear this up with your host.

    Leave a comment:


  • GB
    replied
    Kaizen...I will be contacting you for your paid help......or if you could, could you please email me at [email protected] as I have a bad memory and I have to go meet my GF right now....will most likely forget to email ya

    Leave a comment:


  • Kaizen
    replied
    Originally posted by GB
    hah...uh...backup? thats a problem guys
    Jakeman is probably going to give u a *cream pie*.

    You should always do regular backups.

    I am not sure what to suggest ? You could try importing all the default templates again and creating the table again - back to square one on the design but it would work i think.

    Leave a comment:


  • GB
    replied
    hah...uh...backup? thats a problem guys

    Leave a comment:


  • Kaizen
    replied
    Originally posted by GB
    Only one DB and yes I am on a shared server
    How big is your backup.

    I will test it on my test server if you wish ?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You're missing template.frm. The only thing I can suggest is to restore a backup.

    Leave a comment:


  • GB
    replied
    Only one DB and yes I am on a shared server

    Leave a comment:


  • Kaizen
    replied
    Looks like a mysql file is missing - part of your database.

    I am not sure how to fix it but try restoring a backup before 2 weeks ago to another mysql database and change over the config.php details to see if that works.

    Leave a comment:


  • WizyWyg
    replied
    Are you running more than one database?
    Are you on a SHAREd server?

    http://www.phpbuilder.com/mail/phpli...00062/0064.php

    Leave a comment:


  • GB
    started a topic Need Help...board been down for 2+ weeks....

    Need Help...board been down for 2+ weeks....

    My board has been down for 2+ weeks now and I keep getting the same DB error message which is:

    Database error in vBulletin :

    Invalid SQL: SELECT template FROM template WHERE title='options'
    mysql error: Can't find file: './bigdog_vb115/template.frm' (errno: 13)

    mysql error number: 1017

    Date: Sunday 25th of November 2001 05:18:05 PM
    Script: /index.php
    Referer:


    Now when I try and run repair.php...its gives me the same DB error message....

    What can I do to fix this?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X