Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need Help...board been down for 2+ weeks....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need Help...board been down for 2+ weeks....

    My board has been down for 2+ weeks now and I keep getting the same DB error message which is:

    Database error in vBulletin :

    Invalid SQL: SELECT template FROM template WHERE title='options'
    mysql error: Can't find file: './bigdog_vb115/template.frm' (errno: 13)

    mysql error number: 1017

    Date: Sunday 25th of November 2001 05:18:05 PM
    Script: /index.php
    Referer:


    Now when I try and run repair.php...its gives me the same DB error message....

    What can I do to fix this?

  • #2
    Are you running more than one database?
    Are you on a SHAREd server?

    http://www.phpbuilder.com/mail/phpli...00062/0064.php
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't

    Comment


    • #3
      Looks like a mysql file is missing - part of your database.

      I am not sure how to fix it but try restoring a backup before 2 weeks ago to another mysql database and change over the config.php details to see if that works.
      Email: [email protected]
      Site: Under Construction

      Comment


      • #4
        Only one DB and yes I am on a shared server

        Comment


        • #5
          You're missing template.frm. The only thing I can suggest is to restore a backup.
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            Originally posted by GB
            Only one DB and yes I am on a shared server
            How big is your backup.

            I will test it on my test server if you wish ?
            Email: [email protected]
            Site: Under Construction

            Comment


            • #7
              hah...uh...backup? thats a problem guys

              Comment


              • #8
                Originally posted by GB
                hah...uh...backup? thats a problem guys
                Jakeman is probably going to give u a *cream pie*.

                You should always do regular backups.

                I am not sure what to suggest ? You could try importing all the default templates again and creating the table again - back to square one on the design but it would work i think.
                Email: [email protected]
                Site: Under Construction

                Comment


                • #9
                  Kaizen...I will be contacting you for your paid help......or if you could, could you please email me at [email protected] as I have a bad memory and I have to go meet my GF right now....will most likely forget to email ya

                  Comment


                  • #10
                    Error 13 is permissions...you need to clear this up with your host.

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X