Announcement

Collapse
No announcement yet.

RE: Netscape Bug Check

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RE: Netscape Bug Check

    I'd appreciate if anyone here who runs Netscape 6.x could go into their User CP and try out the forum jump popup menu. I think I've fixed the bug but I need to be sure, as I have never been able to reproduce the error on my own machines.
    I'm using Netscape 6.2 and I noticed the problem yesterday but today it works just fine.

  • #2
    He'll be pleased about that cos that means he has fixed it!
    Email: [email protected]
    Site: Under Construction

    Comment


    • #3
      it's a weird problem ...

      well ... i just tried it out on my site and i can only say that its like a car engine cold start. i did the following test as soon as i found out about this "bug"

      first time went to cp by clicking on the cp button
      did a forum jump and got the error message

      went back to cp (by clicking on the cp button)did a forum jump ... no problem

      repeated this 4 times until i had the next error.
      went back to cp, did forum jump again ... no probelm

      i've been doing this about 14 times now and i've had no problems since.
      (almost like the engines revved up and running smooth!!)

      someone who knows the innards of vB and MySQL could explain my results.
      ** just call me nik **

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X