Announcement

Collapse
No announcement yet.

2.2 problems :(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2.2 problems :(

    I cant log on to my control panel...it says im not a valid administrator or that im not an admin...I am using the correct password..because in the forums i am logged in..also members have to log in many time while changing pages...what can I do about this?

    Thanks,
    Ray

  • #2
    you have your cookie save path set wrong in the Admin CP

    the only way to change it easily is to use phpMyAdmin.

    select the "template" table, and then edit the "options" row. It *should* be somewhere around row 160 in the table.

    set it to /
    Webmaster:
    @forumz

    Comment


    • #3
      The cookie path is set to / but the cookie domain is blank..what should i put in there?

      Comment


      • #4
        anybody?

        Comment


        • #5
          Set it correctly, such as domain =

          .mydomain.com

          or

          forums.mydomain.com

          the set the directory the forums are in:

          /forums

          Are you using frames on your site with one of the frames being the forum ?
          Email: [email protected]
          Site: Under Construction

          Comment


          • #6
            Im not using frames..Okay now I cant even log in to the forum let alone the cp. Whats wrong here? Im using the correct password.

            Comment


            • #7
              Whats the url of your board and do you have ICQ: 84639736 or MSN: [email protected] so i can help you with this problem.
              Email: [email protected]
              Site: Under Construction

              Comment


              • #8
                Kaizen checked it out and said that some of the passwords are not converted. Can somebody plz help me with this and guide me through what I should do?

                Thanks,
                Ray
                Last edited by ray; Wed 7 Nov '01, 1:02pm.

                Comment


                • #9
                  ttt

                  Comment


                  • #10
                    Hey ray, are you the admin for Bimmerfourms?

                    Comment


                    • #11
                      I'm having a similar problem. Are my passwords supposed to be encrypted in the DB now? Because they're not.
                      Movie Forums - Now With 28% More Bruce Willis

                      Comment


                      • #12
                        Yes I am the admin.

                        Comment


                        • #13
                          Yes there is a step in upgrade13.php that encrypts all of the passwords.

                          Comment


                          • #14
                            Thanks Freddie. Now I can't get into the Admin thing, though...even if I use the getadmin.php file I can access the DB directly, though. What value do I need to give my "usergroupid" field to specify me as an admin?
                            Movie Forums - Now With 28% More Bruce Willis

                            Comment


                            • #15
                              TWTCommish,

                              Same problem here.

                              Does anybody know what is wrong? tubbdog? freddie?

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X