Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum list of online users

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum list of online users

    I upgraded to 2.2.0 last night, from 2.0.3

    Shortly after I upgraded, this worked just fine. However, an hour or two later, it stopped working. Here's the deal... when browsing a particular forum on my message board, a list of "Members browsing this forum" appears at the top. That no longer appears on the forum pages at my site. I haven't changed any settings that I'm aware of that would affect this. Any ideas?
    -Mark
    Live Weather Images
    http://www.WeatherImages.org
    forums @ http://www.weatherimages.org/forums/

  • #2
    Hmm... seems like this problem comes and goes. Last night it wasn't working but now this afternoon it is working just fine. I don't know. Kinda weird.
    -Mark
    Live Weather Images
    http://www.WeatherImages.org
    forums @ http://www.weatherimages.org/forums/

    Comment


    • #3
      The first time you go to a page it won't list anything if you are the only person in the forum.

      Comment


      • #4
        I'm having the same inconsistencies on my site. It won't show for some users (even after refreshing a few times) but for others it does. A check of the user table confirms this.

        Ethan

        Comment


        • #5
          Yup

          That's right, ethank. That's what I'm experiencing too. Of course it won't show up if I'm the only person and I first load the page. I understand that. But what you're describing is the same thing I experienced. Even after refreshing the page, sometimes but not always, the list isn't updated or doesn't appear at all.
          -Mark
          Live Weather Images
          http://www.WeatherImages.org
          forums @ http://www.weatherimages.org/forums/

          Comment


          • #6
            Re: Yup

            Originally posted by WeatherImages
            That's right, ethank. That's what I'm experiencing too. Of course it won't show up if I'm the only person and I first load the page. I understand that. But what you're describing is the same thing I experienced. Even after refreshing the page, sometimes but not always, the list isn't updated or doesn't appear at all.
            -Mark
            What I did to fix it was set noshutdownfunc to 1 in the functions.php file. Fixed it perfectly.

            I have no clue why though!

            Ethan

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            Working...
            X