Announcement

Collapse
No announcement yet.

PLS Help me.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PLS Help me.

    Hello, i'm Giulio and i have a problem with vBulletin forum...
    i installed and configured all but when someone try to register, my forum don't send e-mail for confirm...

    sorry for my bad english... i'm italian

  • #2
    Please enter your license information into your profile. Thanks!

    Comment


    • #3
      ok now? can you help me? pls

      Comment


      • #4
        if you want i can give you URL of my forum vBulletin ...

        Comment


        • #5
          PLEASE !!!!
          i have problem with forum and i have 600 people that wait me and i must up all tomorrow

          PLS help me...

          Comment


          • #6
            Does any email at all work? If not, you should contact your host to ensure they have mailing capabilities correctly setup in PHP.

            Comment


            • #7
              In your vB zip file there's a file called 'mailtest.php' in the 'extras' directory. Upload this to your forums directory and run it from your browser. Post the results here.
              Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
              Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

              Steve Machol Photography


              Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


              Comment


              • #8
                ok thx... the result is....

                Comment


                • #9
                  after i insert my email in the text box....
                  it say: "Mail sent. Were any errors shown? If there were, mail is probably not set up correctly."

                  and i received mail : "This is a test email"

                  ...........

                  Comment


                  • #10
                    Well, it seems that the testmail did work. So I guess your email system works. Did you modify any code?
                    Ueli

                    Comment


                    • #11
                      Can we get some more info about your system? OS? What's being used to send the mails? etc...

                      Comment


                      • #12
                        wait...

                        forum now work correctly... boh ???? mmmmm
                        i don't know

                        Comment

                        Loading...
                        Working...
                        X