Announcement

Collapse
No announcement yet.

friend's vB (latest version) - IMG tag not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • friend's vB (latest version) - IMG tag not working

    A friend has this vB at www.aboutLynch.com (site about the film director David Lynch, nice site). I am helping him a bit. I've upgraded his vB to the latest version, and there is a problem.

    Note: the problem was already there before, and apparently it's some "option" that has been turned off somewhere.

    I can't find where it has ben disabled... I checked and the IMG tag is allowed in the control panel.

    Anyone has a suggestion to where to look for enabling this tag for SURE? right now it displays a clickable URL to the image.

    thank you in advance for your help
    design and technology / mano1.com
    resource and community for musicians / FutureProducers.com

  • #2
    Each forum has a flag that enables/disables the [ img] tag -- did you ensure that was on?

    Comment


    • #3
      good call Ed (as usual!) let me check
      design and technology / mano1.com
      resource and community for musicians / FutureProducers.com

      Comment


      • #4
        Fixed!

        I think my friend touched some of the forum's settings. Everything works fine now. Excellent.

        Thanks Ed
        design and technology / mano1.com
        resource and community for musicians / FutureProducers.com

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X