Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass pruning of users (Any number)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mass pruning of users (Any number)

    I seem to be unable to mass prune users from my database.

    I have about 250 users I want to mass prune, and when I select the option, it gets down to: Now proceding to update threads & posts ....


    And stops...

    Nothing seems to happen after that. The users don't get deleted, and nothing seems to change. I've tried just selecting one user from the list and the same thing happens... that user doesn't get deleted and it doesn't change anything that I can tell.

    Can anyone give me a clue as to why?

  • #2
    Can you PM me with an admin login and a list of 10 users you want deleted and I'll take a look?

    Comment


    • #3
      Any update on this .... I have the same problem... ???

      Comment


      • #4
        Please enter your license information in your profile. See the link in my sig for more info. Thanks!

        Comment


        • #5
          I'm having troubles removing old users too... same thing... it just hangs as described. Any advice ? I have something like 2000 users in one usergroup who need to go...

          Comment


          • #6
            Same issue here -- bumped to the top.
            Jamie Sandford, editor
            Maxima.org,
            "The Home for Maxima Enthusiasts"
            http://www.maxima.org
            ------------------------------------------

            Rolling backup shell script (v2.0)
            Code to fix error when creating custom profile fields (v2.0b2)
            Code to make a bargraph rating instead of stars (v2.0b2)

            Comment


            • #7
              I'm still having this issue, no change in status ...

              Tubedogg, you still need me to send you some info? I have users in several user groups that need to be deleted.

              Comment


              • #8
                Please.

                Comment


                • #9
                  tubedogg, i'll PM you... still having this problem...

                  Cheers

                  Comment


                  • #10
                    No reply from tubedogg; anyone else managed to overcome this problem yet ?

                    Comment


                    • #11
                      I never got your PM...but at any rate, submit a support ticket - http://www.vbulletin.com/members/support.php - with your URL, an admin username/password, and the list of 10 users.

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X