Announcement

Collapse
No announcement yet.

Templates and styles not working!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Templates and styles not working!

    All a sudden my temples and styles just seem to have stopped working. It looks like the Replacement variables are working because I can update them. Any headers, footers and other templates aren't working.

    My board is located at http://johnsworld.com/tattlerboard
    I'm running PHP4 and MySQL on a Unix server. vBuletin 2.0.3

    Normally the scroll bar is a different color and there are banners on top and bottom. Can this have something to do with having two different styles on the same board? (I deleted all the imported posts and forums. I can't delete the members, however?!? bug??)

    Thanks for your help in advance! I'm confused on this one..

    Capture more registrations - Advanced Guest Posting & Registration
    Cell Phone Forums | Nikonites

  • #2
    I see 2 ad's -- is it resolved?

    Comment


    • #3
      Yes, thanks for noticing. I deleted the entire database and uploaded the saved templates and all was fine. I'm editing templates now.

      What could cause this? (so I don't do whatever again)

      Thanks

      Capture more registrations - Advanced Guest Posting & Registration
      Cell Phone Forums | Nikonites

      Comment


      • #4
        Can't say off hand -- haven't been able to reproduce it.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X