Announcement

Collapse
No announcement yet.

Examples of new pagenav_xxx templates in use

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Polinco
    replied
    Missing images

    I am trying to follow some of these threads but all to frequently I notice that images that are in the openings message or near the top of the thread are missing, rendering the entire topic virtually useless.

    Two of the images I am referring to are from Kier and from Kevin.

    Guys? Can you give us these images again please? Thanks.


    Polinco

    Leave a comment:


  • tobi
    replied
    Super

    Originally posted by CoolaShacka
    Nice idea tubedogg... thank you.

    This is mine



    Matter super however like that goes that. I tried and would have it a drop Down menu Please help

    My Pic
    Last edited by tobi; Tue 1st Jan '02, 9:52am.

    Leave a comment:


  • Sinecure
    replied
    all the images are not showing up
    /me can't see anyhthing

    Leave a comment:


  • Mr. X
    replied
    Oh come on... Doesnt anyone even bother to read this forum or something?

    Leave a comment:


  • Mr. X
    replied
    Jeez. You'd think this would be a simple hack to install even for a cut and paste monkey like me, but nothing works. God Im an idiot..

    Leave a comment:


  • Mr. X
    replied
    Ok first off read the sig.

    It seems like it KINDA works, but its butchering the layout. How do I add each line of code in the tempate? Do I put the cursor after the original code, press enter and paste, or replace the whole code etc?

    Leave a comment:


  • CoolaShacka
    replied
    Nice idea tubedogg... thank you.

    This is mine

    Last edited by CoolaShacka; Sun 2nd Dec '01, 4:28pm.

    Leave a comment:


  • electrobase
    replied
    just as a huh?, your html post on my browser does not word wrap so it extends the posting off my screen. I haven't seen this before.

    Anyone know what causes this?

    Leave a comment:


  • edpak
    replied
    Sorry Kier but it didn't work for me... I have 4.7 on another 'puter and when I checked the threads that contained your version of the script all I got was a blank page...

    Forums themselves where not affected... In any case all is cool now... I think...
    Originally posted by Kier
    Well that's odd... because it works (for me) in NS4.6...

    Leave a comment:


  • Kier
    replied
    Well that's odd... because it works (for me) in NS4.6...

    Leave a comment:


  • edpak
    replied
    Just in case anybody want to try Kier's version of this script, it definitely "DOES NOT" work in 4.7 and was the cause of my my forums being down to NetChit users for four days...

    ethank: Thank you... Yours is working just fine in 4.7... ... BUT I don't know about newer versions of NetChit...
    Last edited by edpak; Wed 29th Aug '01, 7:54pm.

    Leave a comment:


  • ethank
    replied
    Ahh...but does it work in Netscape 4.7 and below? I had similar code but had to do all the javascript monkey business because stupid Netscape 4.7 didn't like it.

    Anyhow, people seem to like the implementation I put on Murmurs, much more than the default anyhow.

    Ethan

    Leave a comment:


  • Kier
    replied
    Okay, now that someone else has put in the effort to try and work out a method, here is the code I used to create the screenshot.

    pagenav
    Code:
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0"><form><tr>
    <td><smallfont>Go to page
    $prevlink<select name="pagenumber"
    onchange="window.location=('$address&pagenumber='+this.options[this.selectedIndex].value)">
    $firstlink$pagenav$lastlink
    </select>$nextlink
    </smallfont></td>
    </tr></form></table>
    pagenav_curpage
    Code:
    <option value="$curpage" selected>Page $curpage/$totalpages</option>
    pagenav_firstlink
    Code:
    <option value="$curpage">First Page</option>
    pagenav_lastlink
    Code:
    <option value="$curpage">Last Page</option>
    pagenav_nextlink
    Code:
    <input type="button" value="&gt;" onclick="window.location='$address&pagenumber=$nextpage'")" style="font-size:11px">
    pagenav_pagelink
    Code:
    <option value="$curpage">Page $curpage/$totalpages</option>
    pagenav_prevlink
    Code:
    <input type="button" value="&lt;" onclick="window.location='$address&pagenumber=$prevpage'")" style="font-size:11px">
    Enjoy
    Last edited by Kier; Sat 11th Aug '01, 7:24am.

    Leave a comment:


  • ethank
    replied
    Originally posted by dwh
    this gives me IE6 javascript error.
    Can you elaborate? I just tried it in IE6 and it works fine.

    Ethan

    Leave a comment:


  • dwh
    replied
    this gives me IE6 javascript error.

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X