Announcement

Collapse
No announcement yet.

[RELEASE vB 2.0.1] Image Gallery v1.0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I have several forums that are hidden and not active for users..
    I us them with the bfc weblog

    When I view the gallery dropdown.. it lists every forum that I have...including the 10 forums that do not display on my actual index.php

    I want it to only display active forums..
    Understand?
    Hope I could explain it

    Comment


    • Are you looking at them logged in as the admin or moderator? Do you still have this problem if you're not logged in, or logged in as a regular member?

      Comment


      • The same as an admin or a reg member

        Comment


        • Originally posted by Sarge
          I have several forums that are hidden and not active for users..
          I us them with the bfc weblog

          When I view the gallery dropdown.. it lists every forum that I have...including the 10 forums that do not display on my actual index.php

          I want it to only display active forums..
          Understand?
          Hope I could explain it
          My question is, if all members can see the hidden forums, Can they access them as well? (when they choose lets say a hidden forum that is masked and has forum permissions set on) Or does a log-in prompt ask the users who are not allowed in these forums, to log-in due to the permissions aspect?

          Either way, I would just copy the jump box IF it doesnt do the same thing, and add it where your hardcoded box is. If your gallery is a few of those "hidden" forums, than they will be hidden on the Jump box as well.
          The jump box as I previously stated, only shows the forums that are allowed to be seen by those who have the permissions to do so. The masked jump box, would work perfect for your set up.

          What happened i think, is that you hardcoded the addys to your hidden forums, and they are showing up in your dropboxes.

          Comment


          • Just wondering if there's been any further progress on this? I'd love to be able to get this hack working on my site.
            Rob

            Comment


            • I wanted to make a quick comment about this script.

              After the perfect instructions that I had everything installed just fine.

              The one problem I did come up with is that I have over 2000 attachments on my site on a dedicated box. The CPU went very high. In fact peaking at 26.5 at times. Basically killing the website process.

              It was the image software though.. not the php coding.

              I suggest anyone installing this to clean up your attachments before you attempt this install. I accually aborted out of the idea.

              Good luck.

              Comment


              • I am having the same problem also. I just cannot get the script to work! I would love to have this gallery on my site. I tried everything this thread said to do, but no luck. I confirmed the path to ImageMagick with my provider also.


                You can view my gallery here!

                http://www.islandchat.net/forums/gallery.php

                http://www.islandchat.net/forums/gallerydebug.php

                Any help would be appreciated.

                Comment


                • Originally posted by White Knight
                  I wanted to make a quick comment about this script.

                  After the perfect instructions that I had everything installed just fine.

                  The one problem I did come up with is that I have over 2000 attachments on my site on a dedicated box. The CPU went very high. In fact peaking at 26.5 at times. Basically killing the website process.

                  It was the image software though.. not the php coding.

                  I suggest anyone installing this to clean up your attachments before you attempt this install. I accually aborted out of the idea.

                  Good luck.
                  Not sure why your load went so high.. it'll only try to create one thumbnail at a time. My own site has 1000+ attachments, I've deleted the thumbs table for testing purposes and load hasn't gone through the roof. I'll take a look into it, been busy, but I'll be making the hidden forum change and a few other requests this week.

                  Comment


                  • Interestingly, I thought I'd post an update on my problems with this hack. I added and when it wasn't working, I just left it alone. Any image that has been posted to the Forums since the date of installation....has been properly thumbnailed and viewable in the gallery. Any images prior to the date of installation, will not thumbnail. I now have to go and delete 300+ thumbnail records out of the table and then the hack should be ready to release to my members.
                    Rob

                    Comment


                    • Processing attachment #1: 123.gif.

                      Fatal error: Call to undefined function: makethumb() in /home/imldes/www/forum/admin/gallerymakethumbs.php on line 14

                      any idea ?

                      Comment


                      • Re: Here is a version of the install text that I tried to make clearer.

                        Originally posted by mojotim
                        I added a little more to Zamtil's instruction in the hopes to make the install easier for everyone. It's a great hack and works great as well. You just have to know how to install it.

                        This is how I did it just this morning on a new site. It might help someone out.
                        This should go without saying, but as with any hack Zamtil nor I take any responsibilty if you screw up your site. I have used the hack on 4 seperate boards and have not run into any problems. That being said, be careful and backup anyway.
                        Thanks ! will you post again in another format ! hard to view !

                        will you ?

                        Comment


                        • Originally posted by Kengan
                          Processing attachment #1: 123.gif.

                          Fatal error: Call to undefined function: makethumb() in /home/imldes/www/forum/admin/gallerymakethumbs.php on line 14

                          any idea ?
                          Sound like there's no ImageMagick on your server, or the path to it is wrong.

                          As far as the instructions go, hard to read? It's a text file and that's as easy as it gets.

                          Comment


                          • ..

                            Is there anyway to implement this hack on a Win 2000 server?

                            Comment


                            • Originally posted by mojotim


                              Sound like there's no ImageMagick on your server, or the path to it is wrong.

                              As far as the instructions go, hard to read? It's a text file and that's as easy as it gets.
                              Thanks !

                              How do I know the ImageMagick on my server ?

                              Comment


                              • Hello! Need a willing helper

                                I am trying to make a place where people can post their textures for free and come and find textures to use in their work. It is a very noble cause that will help a ton of artists. I am trying to figure out this Gallery thing but I am not a programmer and don't know squat about servers or installing ImageMagik....I could sure use someone's help on getting this stuff this stuff installed. I would be enternally grateful. THanks

                                Nick

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X