Announcement

Collapse
No announcement yet.

Install problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Max_108
    replied
    THANKYOU!

    GEEZ, that was the problem, thankyou verymcuh.

    it was really easy after that.

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    It is supposed to be whatever your host tells you it is.

    Leave a comment:


  • Max_108
    replied
    ummm

    Yes it is local host

    I really dont know, is the database name suposed to be something specific?

    i tryed with "mysql" but didnt work.

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    Is the name of your database correct? And are you supposed to connect to localhost or a specific server name or IP address?

    Leave a comment:


  • Max_108
    replied
    hehe

    damit sorry, it was 1044

    Leave a comment:


  • Max_108
    started a topic Install problem

    Install problem

    Iam installing the forum on spaceports.com,

    I installed it... i think right, this is my config setup... maybe someone could helpme with this.

    <?php
    /////////////////////////////////////////////////////////////
    // Please note that if you get any errors when connecting, //
    // that you will need to email your host as we cannot tell //
    // you what your specific values are supposed to be //
    /////////////////////////////////////////////////////////////

    // type of database running
    // (only mysql is supported at the moment)
    $dbservertype="mysql";

    // hostname or ip of server
    $servername="localhost";

    // username and password to log onto db server
    $dbusername="username";
    $dbpassword="password";

    // name of database
    $dbname="database";

    // allow password viewing / editing in control panel
    // 0 = not visible or editable
    // 1 = not visible, but can be edited
    // 2 = visible and can be edited
    $pwdincp=0;

    // technical email address - any error messages will be emailed here
    $technicalemail = "[email protected]";

    // use persistant connections to the database
    // 0 = don't use
    // 1 = use
    $usepconnect = 1;

    ?>

    it gives me 1040 error, i dont know whats that... here is the exact message



    Attempting to attach to database...

    Connect failed: unexpected error from the database.

    Error number: 1044

    Error description: Access denied for user: '[email protected]' to database 'database'

    Please ensure that the database and server is correctly configured and try again.
Loading...
Working...
X