Announcement

Collapse
No announcement yet.

My More Smilies Option Is not Working?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Colin F
    replied
    In that case, please open a support ticket, providing AdminCP and FTP login details, as well as a full description of the problem.

    Leave a comment:


  • robinl143
    replied
    I tried it and no luck, same issue? Any other suggestions?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    To troubleshoot this, remove any hacks and disable your plugins, then see if you still have this problem.

    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    define('DISABLE_HOOKS', true);

    If so, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • robinl143
    started a topic My More Smilies Option Is not Working?

    My More Smilies Option Is not Working?

    I recently upgraded to 3.6 and for some reason my more smilies link is not working properly? Also the smilies within my quick link are notlisted either? These afe the ones from the hack. I notice that when I try to get them to open up the bar highlight reads: http://www.thewomenofcoloradosprings...ostreply&t=421#

    Not sure what the issue is, but members miss the smilies.

    Anyone that can help?

    Robin
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X