Announcement

Collapse
No announcement yet.

Time Lag between page load and page display

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Time Lag between page load and page display

    Does anyone else have this problem?

    The problem is this: when I access a page in the forums, the HTML is downloaded, and I can see my header, and then just a blank page underneath.

    After a few moments, the rest of the page shows up, all at once. I know the browser isn't downloading anything else, because the 'globe' isn't spinning and the transfer bar at the bottom is completed.

    This is kind of annoying, and it is only happening on my vB pages, not the rest of the site. Any idea why this happens? Also, several members emailed me with the same question, so I know it isn't just my PC/browser.

    http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?threadid=36579

    There is an example thread.

  • #2
    Offhand I would say it could be because of nested tables..

    Comment


    • #3
      Yes, vB by default uses TONS of nested tables.

      Why would it cause a slow down on my forums and not here?

      What can I do to fix it?

      Comment


      • #4
        It appears you have added to the nested tables by putting something to the right and to the top. I am not saying that is the problem but the default layout does not suffere from this so it is being caused by something you added.

        Also please don't double-post.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X