Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bug - Cannot attach files at all since upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • JeremyL
    replied
    OK that worked. I had read that thread but I didn't really understand it.

    Leave a comment:


  • dunefreak
    replied
    Did you read and do what was in the thread that was in Joshs' first post? If you did not, that should do it. If you did, then this must be something new. The referenced thread worked for me. If you did not try it , do it.

    I helped someone else with this that did not understand the thread so here it is:

    Here is a copy of my newpost_attachment template
    Code:
    <tr>
    	<td bgcolor="#a3D1d1" valign="top"><normalfont><b>Attach file:</b></normalfont><br>
    	<smallfont>Maximum size: $maxattachsize bytes</smallfont></td>
    	<td bgcolor="#a3D1d1" valign="top"><smallfont><input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1048576">
    	<input type="file" class="bginput" name="attachment"><br>
    	Valid file extensions: $attachextensions</smallfont></td>
    </tr>
    You need to replace what the value was (I don't remember what it said before, but it was not a number to the max bytes allowed for an attachment. The number I used was equal to 1 mb. You can make it whatever you want.

    Leave a comment:


  • JeremyL
    replied
    I have attached a screen shot of my settings so no one thinks I am senial and not setting it up corectly.

    Leave a comment:


  • Joshs
    replied
    hmmm... Wait for a vB Developer to take a look at this, I really cant see anything because I dont have access to the control panel.

    Leave a comment:


  • JeremyL
    replied
    I set up a test account.

    User: Testing
    Pass: Testing

    Leave a comment:


  • JeremyL
    replied
    I checked and all is well in the CP.

    The server info is here http://www.wdforums.com/info.php

    Leave a comment:


  • Joshs
    replied
    Please post PHP & MySQL information. Also double check to make sure that everything is set right for attachments in the control panel.

    Leave a comment:


  • JeremyL
    replied
    I am talking, images, zip files, text files. Nothing can be attached.

    Leave a comment:


  • Joshs
    replied
    If you are talking about images also, check this thread out.

    Leave a comment:


  • JeremyL
    started a topic Bug - Cannot attach files at all since upgrade

    Bug - Cannot attach files at all since upgrade

    I tried to post this in the bug forum but the forum told me I dont have permission to post there. Every since I upgraded from candidate 2 to candidate 3, no one can attach any files to my forums at http://www.wdforums.com

    I am running Red Hat 6.2

Related Topics

Collapse

Working...
X