Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Release v2] Updated Community Bulletin Generator

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • http://forums.cpfc.org/

    Comment


    • This is an amazing piece of work!!!

      this is an awesome hack!!!! Kudos! Thanks a million!!

      Comment


      • Anyone haveing date problems with "Threads posted most recently"?

        look at my dates:

        Title: "Heya, where is everyone from?" (posted 01-18-38 by SnoTurtle)
        o 0 replies, 68 views, last post: 01:41 AM, 10-28-99 by SnoTurtle
        o http://216.215.238.193/showthread.php?s=&threadid=2

        Title: "Administrative Test Post" (posted 01-18-38 by donco)
        o 0 replies, 58 views, last post: 08:12 AM, 03-13-00 by donco
        o http://216.215.238.193/showthread.php?s=&threadid=3

        Title: "Training / riding groups in Kuala Lumpur" (posted 01-18-38 by chrisbeddows)
        o 1 replies, 67 views, last post: 02:23 PM, 05-15-00 by Joe Gardner
        o http://216.215.238.193/showthread.php?s=&threadid=5

        These are all old UBB threads that were coverted to vB forumat in version 1.12...
        Bike Forums.net

        Comment


        • OH you didn't mention that! That I have a fix for...somewhere around here...umm let me find it.

          *runs off to find it*

          *runs back*

          OK I got it. This is not my script being wrong. It is the way vB imports/imported UBB threads. So here's the deal: rename this to fixubbdate.php, upload it to your admin directory, [important step] backup your database [/important step] and then run it by going to it in a browser.

          That should fix your dates and make it so the script selects them correctly. The basic idea of why it doesn't work is the old import script gave the threads dates 30+ years in the future...which means when selected by date those come first.

          [edit]Upon further inspection I realized that Joe, not Dave, posted the second message. so the "oh you didn't mention that" doesn't apply but I can only assume that Dave's was imported too...(at least I can hope - then it means there's nothing wrong with my script ).[/edit]
          Last edited by tubedogg; Sat 23 Jun '01, 12:54am.

          Comment


          • Kevin - Yes mine is a UBB import too-

            Off to test the script

            oops

            Parse error: parse error, expecting `T_VARIABLE' or `'$'' in /home/cpfc/www/forums/admin/fixubbdate.php on line 15
            Last edited by Dave#; Sat 23 Jun '01, 12:27am.
            http://forums.cpfc.org/

            Comment


            • *doh* I thought I fixed that last time I posted this script...anyway replace line 15 (which is currently
              Code:
              	if ($i = $50) {
              with
              Code:
              	if ($i = 50) {
              sorry

              Comment


              • HELP!

                Hi I installed this script with no problem and I did with the welcome message script. However although it says messages sent to [email protected] and no error messages appear it does not actually send the email when i test it.

                Pleae help!

                I don't think it is a problem with this script but something to do with the server or database is this possible.

                Cheers,
                Nick

                Comment


                • With my 2.0.1 works great ! Thx.

                  bye

                  Comment


                  • Nice! The fix ubbdate work great, i can new use the hack! In the future, i would like to see a "set preferences" section, where we can set what we sent out, so we dont have to configure the email each time, also if it sent every thing out by itself (cron?) that would be dandy... Good job.
                    Bike Forums.net

                    Comment


                    • GREAT HACK!!

                      Just installed into version 2.0.1 took about 15 minutes was very easy . Worked without any errors. I have been using a mailing list from mailman and this is alot easier and better. Will this also send data from a locked forum? I hope so that way I can use the locked forum to write messages to members and than lock it back just for me to update on a weekly basis.

                      Kier/Tubedoog
                      Thanks Again

                      Real Web Host

                      Comment


                      • Database error

                        This is a database error I get if I send the bulletin to all my users. It appears to mail out to everyone but it doesn't update the database.

                        Database error in vBulletin Control Panel: Invalid SQL: INSERT INTO adminlog (adminlogid,userid,dateline,script,action,extrainfo) VALUES (NULL,'1',993477634,'commbull.php','sent bulletin','')
                        mysql error: MySQL server has gone away
                        mysql error number: 2006
                        Date: Monday 25th of June 2001 10:00:34 AM
                        Script: /admin/commbull.php
                        If I send it out to a group that only has one user in it, it works flawlessly.

                        Any ideas?

                        Chad

                        Comment


                        • Originally posted by tubedogg
                          *doh* I thought I fixed that last time I posted this script...anyway replace line 15 (which is currently
                          Code:
                          	if ($i = $50) {
                          with
                          Code:
                          	if ($i = 50) {
                          sorry
                          Shouldn't that be
                          Code:
                          if ($i==50) {
                          ?

                          Comment


                          • Hello tubedogg,

                            The script times out for me when I try and send the actual email to a usergroup.

                            any ideas?
                            PaintballCity.com
                            VB Board of the Month: October

                            Comment


                            • Originally posted by Kier
                              Shouldn't that be
                              Code:
                              if ($i==50) {
                              ?
                              Yes.

                              Comment


                              • Originally posted by VirtueTech
                                Hello tubedogg,

                                The script times out for me when I try and send the actual email to a usergroup.

                                any ideas?
                                How many are you trying to send at once? Maybe decrease that number?

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X