Announcement

Collapse
No announcement yet.

[RELEASE] vbSpiderFriend - Search Engine Friendliness

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The forums with id=1,2,3,4,5,6,7,8,9 reloads the index.php.

    http://www.macuser.de/forum/archive/index.php

    Some people have the same problem .
    Any idea ?

    MacUser

    Comment


    • Re: [RELEASE] vbSpiderFriend - Search Engine Friendliness

      Originally posted by Overgrow
      I am tired of my 200,000 posts not being listed in Google.
      I just read in clickz that Google can now crawl dynamically generated pages. Is that true??

      the article is here:
      http://www.clickz.com/search/opt/article.php/874131

      Comment


      • Google search

        I just read in clickz that Google can now crawl dynamically generated pages. Is that true?? =
        Yup.

        Search Google for "Thorikos" and fifth link down is my forum. I think I've had a few referrals from posts to do with oikoi too.

        Comment


        • Originally posted by MacUser
          The forums with id=1,2,3,4,5,6,7,8,9 reloads the index.php.

          http://www.macuser.de/forum/archive/index.php

          Some people have the same problem .
          Any idea ?

          MacUser
          Someone Please help.

          Comment


          • Are you using an IIS server also? I am and can not get the links to work properly either. I would really love to get this working.
            Regards - John
            Customer info in profile

            Comment


            • CAN Reveal Private Forums

              Small Bug with displaying private forums:

              If you have a private forum with id 5 and try acessing page - /archive/5 it won't show the threads BUT if you add a zero to the front and try - /archive/05 it WILL lists the private forum.

              To fix find:
              PHP Code:
                  while($urlArray[$a] != "archive") {
                      
              $a++;
                  }

                  
              $forumID=$urlArray[($a+1)]; 
              add below:
              PHP Code:
              $forumID $forumID 0
              Raz - KMC Forums

              Comment


              • Thanks, Overgrow.
                Realy nice work.

                I have a litle Problem. Could you please tell be what's the Bug?

                ******************************
                link deleted
                ******************************

                Thank you in advance
                Last edited by CoolaShacka; Sun 7 Oct '01, 2:56pm.

                Comment


                • Have you set the .htaccess file?
                  Raz - KMC Forums

                  Comment


                  • Yes.
                    my .htaccess is
                    Code:
                    ErrorDocument 404 /home/csbvu/public_html/archive/index.php
                    I am hosted by VO

                    Comment


                    • Is there any way to get this to work on a W2K server with IIS?

                      I did the redirect for the 404 error but it just reloads the index page. Here is an example http://www.reefcentral.com/vbulletin/archive/index.php
                      Regards - John
                      Customer info in profile

                      Comment


                      • Originally posted by CoolaShacka
                        Yes.
                        my .htaccess is
                        Code:
                        ErrorDocument 404 /home/csbvu/public_html/archive/index.php
                        I am hosted by VO
                        The redirect should be an absolute web address not a unix path!

                        Replace with:
                        Code:
                        ErrorDocument 404 /archive/index.php
                        Raz - KMC Forums

                        Comment


                        • Originally posted by JohnL
                          Is there any way to get this to work on a W2K server with IIS?

                          I did the redirect for the 404 error but it just reloads the index page. Here is an example http://www.reefcentral.com/vbulletin/archive/index.php
                          This is probably occuring because the PHP file isn't able to get the original URL that was requested.

                          Create a new index.php and add <? phpinfo(); ?> in it. Now try to cause a 404 and look at the enviromental variables that hold the requested URL. Use that enviromental variable inside the original index.php file.
                          Raz - KMC Forums

                          Comment


                          • AWESOME

                            THANK YOU...THANK YOU...THANK YOU

                            OK all you IIS guys. Thanks to Razzie...

                            Do a search for REQUEST_URI and replace it with QUERY_STRING and you are good to go!

                            Originally posted by Razzie
                            This is probably occuring because the PHP file isn't able to get the original URL that was requested.
                            Thanks again Razzie
                            Regards - John
                            Customer info in profile

                            Comment


                            • Re: CAN Reveal Private Forums

                              Originally posted by Razzie
                              Small Bug with displaying private forums:
                              Excellent catch! Razzie, you da man, grandma!
                              Regards - John
                              Customer info in profile

                              Comment


                              • Originally posted by Razzie


                                The redirect should be an absolute web address not a unix path!

                                Replace with:
                                Code:
                                ErrorDocument 404 /archive/index.php
                                Thank you Man.
                                All works fine now.

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X