Announcement

Collapse
No announcement yet.

RC1 upgrade error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • theGAME
    replied
    Thanks klisis

    how the command would be if I wanna DROP the privatemessae table??

    Because the restoring didnt work,I think I need to drop the table also!

    Leave a comment:


  • klisis
    replied
    Originally posted by theGAME
    I did the backup restore via telnet this morning,but nothing changed! (same error)

    mysql -uusername -ppassword dbname > backup.txt

    Can you tell me how to revert manually?

    Thanks
    That is how you revert manually.

    You must provide the full path to backup.txt

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    I did the backup restore via telnet this morning,but nothing changed! (same error)

    mysql -uusername -ppassword dbname > backup.txt

    Can you tell me how to revert manually?

    Thanks

    Leave a comment:


  • Mike Sullivan
    replied
    Telnet -- you can find instructions all over the place.
    Or you can remove the changes by hand.

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    I am sorry the question should be,
    How can I revert to my most recent backup before running the upgrade1.php again??

    I have a backup,but dont know how to do it!

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    Ok the host finally corrected the problem for me.However,after running "upgrade1.php" again I got this error after step2:

    We have detected that you have already tried to run the upgrade script. You will not be able to proceed unless you revert to a vB 1.1.5 database.

    Is that means that I have to install 1.1.5 back??

    Leave a comment:


  • Mike Sullivan
    replied
    Originally posted by theGAME
    Ok I opened "db_mysql.php" and noticed this:

    var $server = "localhost";
    var $user = "root";
    var $password = "";

    I thought "root" should be replaced with $dbusername as well as the password.Is this blocking the authoriziation??
    Those are just initialization values for the class -- if you look in global.php you'll see they're changed.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    sorry im not very good at php so i cant help any more sorry

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    Changed those too,doesn't make any good!!

    I also went to phpMyAdmin to drop the privatemessage table,and got an error!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    more than that they all should be changed, its like the changes u made on your config, the database user name is wrong so change that to what ever the DBusername is also u need to add the db password ipatween"" and chang the root thing, then it should work

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    Ok I opened "db_mysql.php" and noticed this:

    var $server = "localhost";
    var $user = "root";
    var $password = "";

    I thought "root" should be replaced with $dbusername as well as the password.Is this blocking the authoriziation??

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    The information in "config.php" is correct,I am positive or else I won't be able to go to step2,I will be getting error before even step1.

    It's something in the "privatemessage" I dont know whats with it!!

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Did you verify that your information for logging into the database was correct with your host?

    We cannot provide you with that information.

    If you are upgrading, then you should have a backup of your old database from 1.1.X and should be able to restore it and get your forums back online. When installing something such as this on critical data you should always make a backup. I also recommend installing a trial run on a duplicate of your database not the live version.

    Leave a comment:


  • theGAME
    replied
    I checked the config.php many times,and everything is correct man!!

    I am stuck in step2 now for 3 days,and my forum is closed,do I have to email '[email protected]' to get a follow up support or what?!!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    im not bery good at this, bu try going into the config file and just double check that the, database/server name thingy iis the name of the server (mines my name) and that the password is correct

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X