Announcement

Collapse
No announcement yet.

[IMG] tag problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [IMG] tag problem

    When I try and use img tags in Beta4.. This is what happens..

    This Tag----------------------------------------------------
    ]img[your.image.url.here.com/bleh.gif]/img[
    --------------------------------------------------------------

    (the reversed parenthesis are on purpose)

    Equals this URL-------------------------------------------
    hxxp://your.vbb.site.here.com/your.image.url.here.com/bleh.gif
    ---------------------------------------------------------------

    (the hxxp is also on purpose)

    ->And!

    It shows up as a link. Is there any way to fix this?

    P.S. [IMG] and VBCode is enabled in the forum in question.

    Please help.

  • #2
    Is it enabled in your profile?

    Comment


    • #3
      [img] problems

      yep, it is

      Comment


      • #4
        Gimme an url to your forum.

        Comment


        • #5
          [img] problems

          dokkas.cjb.net
          Last edited by Tekniqz; Fri 13 Apr '01, 7:22pm.

          Comment


          • #6
            Well I registered, but haven't received an email verification yet. In the meanwhile upgrade your forum to beta 5.

            Comment


            • #7
              if($dobbimagecode and ($bbuserinfo[userid]==0 or $bbuserinfo[showimages])) {
              $bbcode = preg_replace("/(\[)(img)(])(\r\n)*([^\"]*)(\[\/img\])/siU", "<img src=\"\\5\" border=\"0\" alt=\"\">", $bbcode);
              } else {
              $bbcode = preg_replace("/(\[)(img)(])(\r\n)*([^\"]*)(\[\/img\])/siU", "<a href=\"\\5\" target=\"_blank\">\\5</a>", $bbcode);
              }
              $bbcode=str_replace("\\'", "'", $bbcode);


              -it is something in this area, because it is doing the second piece and not replacing it with the image...

              Comment


              • #8
                maybe user info?

                Comment


                • #9
                  yay! i fixed it!

                  Comment


                  • #10
                    is there any way to set it so that user defaults are set to [show images] ?

                    Comment


                    • #11
                      IMG Bug? We have upgrade from Beta 4 to 5 and the img Tag doesnt work.Help please
                      Greetings

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X