Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Release vB Links 1.0 | vB2bx

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GMTalk
    replied
    Downloaded the latest version and still getting the same error message anyone interested in giving me any insight?


    Please I really would like to impliment this on the site but keep getting the error message.

    John

    Leave a comment:


  • The_Sisko
    replied
    So look at the top, I've added a new zip file and some instruction to it!

    More to come, hope it worked now for all
    Last edited by The_Sisko; Mon 2 Apr '01, 1:50pm.

    Leave a comment:


  • The_Sisko
    replied
    Found everything and will put it together when I'm at home....before my boss is watching over my shoulder and see what I am doing right noe *G*

    Leave a comment:


  • The_Sisko
    replied
    Just delete it in the template!

    Leave a comment:


  • Matt*is*thick
    replied
    Hey there!

    My webspace does not support file upload via users onto my space so is there any way I can remove the any trace of the banner upload stuff?

    Fantastic hack btw!

    Leave a comment:


  • The_Sisko
    replied
    @marl: Will add your changes tonight when I am at home and upload a new set of php files!

    - Yes it is english, but need help with it!
    - Yes it was the missing < body > TAG in the first place but links_forumlink and links_redirect_add where the other way round as well!
    - topsiteproblem found, I changed some code before release, as well as the category ids for all sites and topsites, need to change this in top of link.php! Tonight!
    -In Counter will come, but first I'll have to think about a good loggin of user, so there where no big manipulating in and out hits
    - @tigerlily: just send me a PM with more Infos!

    Leave a comment:


  • marl
    replied
    mkilty: all seem fine.....at this point, check mysql table structure.

    also try adding more links and removign old ones

    Leave a comment:


  • wajones
    replied
    Template

    Why were the templates added into the original templates instead of the custom template area. will they get removed on the next upgrade of vbulletin.

    The install went great but when I click on a link it just redirects me back to my own site. Any Ideas?
    Last edited by wajones; Sun 1 Apr '01, 8:48pm.

    Leave a comment:


  • GMTalk
    replied
    I guess mine was overlook.

    I guess I will post it again.

    Hey I got an error after the install. I tested the install to see what it looked like and I like it. but I am getting the following error.

    Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/gmforums.com/forum1/links.php on line 31

    any insight I would appreciate it.

    Thanks.

    BTW no hacks on the forum except this one.

    Leave a comment:


  • n3n
    replied
    links in counter

    how about adding links hits-in counter?? just like for most topsites feature..

    rank &nbsp; &nbsp; link title &nbsp; &nbsp; hits out (today) &nbsp; &nbsp; hits in (today)
    ----------------------------------------------------------------
    1. &nbsp; &nbsp; ur sitename &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 101 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 57
    ----------------------------------------------------------------
    2. &nbsp; &nbsp; sitename2 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 99 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 34
    ----------------------------------------------------------------
    .
    .
    .


    something like this..
    Last edited by n3n; Sun 1 Apr '01, 7:33pm.

    Leave a comment:


  • mkilty
    replied
    Thanks for the help. By the way if you do that voicechat hack I will definately use it. Will it take a while to do the hack?

    Here is the output from the browser:
    Last edited by mkilty; Mon 2 Apr '01, 12:00pm.

    Leave a comment:


  • marl
    replied
    the template looks fine, check links.php

    also give asnap of the output sent to browser...

    Leave a comment:


  • mkilty
    replied
    Originally posted by marl
    i didn't use the updated template: did the necessary changes manually.

    i found only a <body> tag overlapped with htmldocumenttype wrong, tough.

    can you posto your html output and template here?
    Last edited by mkilty; Sun 1 Apr '01, 6:16pm.

    Leave a comment:


  • GMTalk
    replied
    Hey I got an error after the install. I tested the install to see what it looked like and I like it. but I am getting the following error.

    Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/gmforums.com/forum1/links.php on line 31

    any insight I would appreciate it.

    Thanks.

    BTW no hacks on the forum except this one.

    John

    Leave a comment:


  • marl
    replied
    i didn't use the updated template: did the necessary changes manually.

    i found only a <body> tag overlapped with htmldocumenttype wrong, tough.

    can you posto your html output and template here?

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X