Announcement

Collapse
No announcement yet.

Private Messages in Send Folders on Import Probs .. Check Attachment

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Private Messages in Send Folders on Import Probs .. Check Attachment

    Hi,

    My prob is not getting resolved at all. Although trying my best.
    I am importing from invision 1.3 to vb 2.3.4
    The imported PMs are perfect in all the folders.
    Except the Send PMs Folder.

    Each and every thing on board is resolved. ONly the PM is left.
    This time i Attached a Image. to clarify more.
    Need help. to fix this thing..... only..

    I have attached 2 images the one is the default invision send pms folder -> invision working.jpg

    And the other which i am having problem with -> vb import pm prob.jpg

    Help me fix a solution for this. I am using the default import scripts available 2 weeks back for import from invision 1.3

    Thnx.
    Sandy...
    Attached Files
    TechArena - TechArena Community - Technology News - Tools Download - Tech Video - Gamer Guide - Hardware Review

  • #2
    Did you update all the counters after importing?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      hi Steve yeah.
      after importing everything i rebuild the search index, updated thread info, updated forums info and also the counters..
      I followed each and every step as mentioned. it all ran successfully without any failures.

      Sandy...
      TechArena - TechArena Community - Technology News - Tools Download - Tech Video - Gamer Guide - Hardware Review

      Comment


      • #4
        Sorry I really don't know what else it could be. I've done several IPB imports and never seen this problem before. At this point all I can recommend is filling out a support ticket and we can assign it to Jerry.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol
          Sorry I really don't know what else it could be. I've done several IPB imports and never seen this problem before. At this point all I can recommend is filling out a support ticket and we can assign it to Jerry.
          ok not a prob steve..
          Jerry is trying his best to help me out

          Regards,
          Sandy...
          TechArena - TechArena Community - Technology News - Tools Download - Tech Video - Gamer Guide - Hardware Review

          Comment


          • #6
            You told me yesterday on IRC that you fixed the PM issue yourself by changing one line in the import script?

            Well, you could run a query to set all privmsg in the sent box to status read.
            I am just not a good query maker :>
            Last edited by Floris; Sat 27 Mar '04, 3:24pm.

            Comment


            • #7
              nah.
              I did the following things which screwed the send pm folders more.
              I was able to see around 20 messages in send folder instead of 6 :S

              Here is what i did
              on line 894 select statement
              WHERE touser.importuserid=member_id (This Statement is Wrong.)
              I changed it too WHERE touser.importuserid=recipient_id

              Which screwed the entire thing om vb db..
              TechArena - TechArena Community - Technology News - Tools Download - Tech Video - Gamer Guide - Hardware Review

              Comment


              • #8
                my prob is resolved my changing the script .
                seems by invision db default fields changed due to lots of hacks.

                changing the importer script made it work
                PROBLEM fixed now
                TechArena - TechArena Community - Technology News - Tools Download - Tech Video - Gamer Guide - Hardware Review

                Comment


                • #9
                  I tried to explain to you on IRC.

                  I told you to compare the fields and data of your hacked up (then reverted to default) installation to a fresh install and you instantly replied "yes, it is the same".

                  I am glad you figured it out and got things going. I was pretty sure the import was working correctly.

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X