Announcement

Collapse
No announcement yet.

user registration problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • user registration problem

    I just installed vBulletin v1.1.6 on my site at [url]www.auroma.com/forums[/url]

    However, whenever a new user tries to register, the same error message appears:
    ****************************
    The two passwords that you typed do not match. Please press the back button, correct the error and try again.
    ****************************

    I made sure that the passwords were correctly typed each time. Any solutions? Thanks.

  • #2
    Make sure you have the default version of the registeradult template. You can get it from the Members' Area.

    Comment


    • #3
      I cut and pasted the default registeradult template, and tried registering, but now I get a 404 error.

      Comment


      • #4
        Oops - just realized the default version is for .php, not .php3.

        With your favorite text editor, replace .php (dot php) with .php3 (dot php3) in the registeradult template I just told you to grab.

        Comment


        • #5
          Is it because I am using PHP3 and this script is for PHP?? If so, what's my next steP?

          Comment


          • #6
            I just changed the php extensions to php3, but I still get the same error as before:

            "The two passwords that you typed do not match. Please press the back button, correct the error and try again."

            Comment


            • #7
              Strange...

              As at least a temporary fix, you can remove the check from member.php:
              [code] if ($password!=$passwordconfirm) {
              echo standarderror($bbtitle,gettemplate("error_passwordmismatch",0));

              exit;
              }[/code]

              Comment


              • #8
                I removed the code and users can now register, but this basically means that users can input anything for a password and they can use the forum. Anyone else see this problem before or have a solution? Thanks in advance.

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X