Announcement

Collapse
No announcement yet.

album pictures, visitor messages, attachments not carried over.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tiwale
    replied
    fair enough... as long as VB is aware of the problem and fix it before GOLD.... Thanx

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    It's not listed as fixed yet. Your bugs will continue to be bugs until they get around to fixing them.

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    How many more BETAS? beta17, still no old visitor messages from VB 4.2, no attachment in messages. When will these be fixed? That streams option to show visitor messages still not there.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Originally posted by tiwale View Post
    That active streams option to enable old visitor messges is not in beta 16, so which beta16 you guys said that it would be in ?
    I don't show the issue above as fixed in beta 16. Currently the issue is open and unresolved.

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    That active streams option to enable old visitor messges is not in beta 16, so which beta16 you guys said that it would be in ?

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    I moved the folder over Wayne even though they are stored in DB. here is an example of the link of an attachment from VB 4.x http://www.mysite.com/forum/attachme...1&d=1342721829 . I can view this attachment in 4.x, but not in beta15. I did check JIRA, I will check when the next build comes to see if it works. currently, that option is not in control panel...

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    What is the path that you stored these uploads in? In the forum root? Those paths have moved into core and you should update your system to look for them there. You also need to manually move the files. The upgrade script never has moved files.

    There is an open JIRA about visitor messages not displaying properly after an upgrade. You might wish to comment on this JIRA. You can see it here: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-5258

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    I had them in the filesystem they did not work. I then moved them to the storage before i did the upgrade, it did not work either. What else could be wrong ?

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    They have actually done several upgrades of the vbulletin.com database during testing - they do a new one at the end of almost everyday it seems.

    Are your attachments stored in the filesystem or database? If in the filesystem, did you make sure to change the path for them (it should be a full server path).

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    I think the VBteam should upgrade their current forum to vb50 for the demo site to see the problems that we are facing, or even setup one for license holders only. going back and forth try this, try that, did you do this, did you do that won't cut it. let me see an upgraded version that works.

    Leave a comment:


  • tiwale
    replied
    i did... what i really meant was it did not work from 4.2 to 10, 4.2 to 13 and 4.2 to 14. I think it only imported 1 visitor message for me when I check the filter to show alltime

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    There was a change in the way images were handled around beta 11 or 12. So, try a fresh upgrade from vB4.2 to beta 14 and see if you still have the same issue.

    Leave a comment:


  • album pictures, visitor messages, attachments not carried over.

    Is it just me? I did an upgrade from 4.2 to beta 10,13,14. users album pictures are not carried over. visitor messages are not carried over, attachments are not carried over. anyone else with these issues ?

Related Topics

Collapse

Working...
X