Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade Question

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Upgrade Question

    I have upgraded to vb5 or,at least, i am trying to. I have followed the instructions provided however, may have done something wrong but not sure. When i go the www.mysite.com/forum/core/install/install.php the page loads to a complete blank (white page). There are no error message i.e. 404 error. Did I not configure a config.php file correctly or did i not upload the files correctly via my FTP (filezilla)? i'm currently on Mac OSX 10.8 any assistance is greatly appreciated. Here's a screenshot of what I am getting. As you can see the page is completely blank. Thank you TBJ

  • #2
    anyone with an idea of what is wrong?

    Comment


    • #3
      Are you trying to upgrade, or install? They're very different processes and it looks like you're trying to run the installer, which would delete ALL of your old data.

      The blank page is very likely an error with one of your config.php files.

      Comment


      • #4
        hey Zach, i am upgrading from 4.2.1 but yes i'm trying to do the install. i did think maybe it's a config file ... i'm thinking maybe it is within the presentation file but not sure where. could this be a dbname or servername invalid? My hosting is .......
        PHP version 5.3.26
        MySQL version 5.5.32-cll-lve
        here's a copy of my error log

        Fri Jul 19 18:26:29 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess.swp
        [Fri Jul 19 18:26:29 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess
        [Fri Jul 19 18:17:12 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess.swp
        [Fri Jul 19 18:17:12 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess
        [Fri Jul 19 18:08:26 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess.swp, referer: http://njfishreports.com/forums/blog.php
        [Fri Jul 19 18:08:26 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess, referer: http://njfishreports.com/forums/blog.php
        [Fri Jul 19 18:07:24 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess.swp
        [Fri Jul 19 18:07:24 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess
        [Fri Jul 19 17:59:51 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess.swp
        [Fri Jul 19 17:59:51 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/public_html/.htaccess
        [Fri Jul 19 17:58:44 2013] [error] [client 98.110.44.91] client denied by server configuration: /home2/njfishre/publi
        Last edited by Tacklebox Joe Loreti; Fri 19 Jul '13, 5:24pm.

        Comment


        • #5
          anybody have an idea? i'm still lost

          Comment


          • #6
            i am having the same but i get error I am having the same issue my hosting say everything is fine their end but I get a diffrent error from above im getting ​[21-Jul-2013 12:27:31 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/ffmpeg.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/ffmpeg.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

            Comment


            • #7
              i was able to get this rectified as my hosting carrier supplied me with the wrong password to the server. Wish I could help you Chatz, i'm far far from an expert!

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              • Cristi_XP
                Vbulletin 5 attachments
                by Cristi_XP
                Hello,

                Any ideea why this is happening when I click on Media and show all attachments? If I click refresh, sometimes the rest of the pics are uploading... but if try to refresh again... I...
                Mon 19 Nov '18, 11:45pm
              • pandoros
                Error 500
                by pandoros
                This page isn’t working

                currently unable to handle this request.

                HTTP ERROR 500


                I am trying to run the install script, and I am not sure what is going on. I reviewed...
                Wed 30 May '18, 3:53pm
              • Zer0_
                Internal Server Error (500)
                by Zer0_
                Internal Server Error
                The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

                Please contact the server administrator, and inform them...
                Mon 26 Mar '18, 7:30pm
              Working...
              X