Announcement

Collapse
No announcement yet.

Inline Images 5.0.2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inline Images 5.0.2

    I have upgraded from 5.0.0 to 5.0.2

    Here is my issue:

    Inline images render for the person who uploaded and inserted them but these images are not view-able to anyone else (logged-in or anonymous). This is similar to the behavior I noticed with 5.0.0 and was told that this would be fixed in 5.0.2. Are there any settings I need to validate to ensure the inline images work for all users?

    Please see my screen shots showing this weird behavior.


    Here is an image of me logged in


    Here is me not logged in viewing the post


    See for yourself - http://www.skagenboats.com/forum/for...vbulletin-test

    Unfortunately, you will not be able to see the inline image
    Attached Files

  • #2
    The Irony - Looks like this issue is reproduceable on vbulletin's forum as well... I posted the above images inline. Here they are as thumbnails.

    Comment


    • #3
      Bump, anyone have any ideas? I was told this was fixed in the latest release. Thanks!

      Comment


      • #4
        I raised a report in JIRA for this: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-9809
        No private support, only PM me when I ask for it. Support in the forums only.

        Comment


        • #5
          I am having this same issue. Please help.
          BlackBerry Empire #1 BlackBerry news site and BlackBerry forum.

          Comment


          • #6
            Originally posted by heredia21 View Post
            I am having this same issue. Please help.
            It's a known bug at this point. Unfortunately we don't have any "workaround" so we just need to wait until it is fixed. Currently it is showing as maybe fixed in 5.0.4 but subject to change.

            Comment


            • #7
              Yeah, I have the same problem. One of the registered user stored the file else where on his post and he just linked it back to the photo. I know it is not a solution but it works for now until this is solved.

              I have changed the Unregistered / Not Logged In user group setting
              Can Download Attachments to Yes. Is that a bad idea to do that?

              FYI That attached screenshot was view as Unregistered / Not Logged In user.

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              • jstear
                Uploaded images not displaying
                by jstear
                Not sure when this started, but images are not longer displaying. We have images stored in the database and have since day one. Images were displayed before, but we noticed last night that they no longer...
                Tue 18th Nov '14, 7:40am
              • stsjs
                Issues Uploading Images
                by stsjs
                Looking to get some assistance with an issue I'm experiencing in uploading images. When all the images are stored in the database, I can upload images from the hard drive no problem. However, I moved...
                Thu 23rd Apr '15, 7:47am
              Working...
              X