Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum last post not updating after migration

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wayne Luke
    replied
    If you're missing an extension, you should get a fatal error. It shouldn't affect the overall operation of Apache though. The required extensions are listed in the vb5readme.html file that ships with the software as well as in the online manual and in the topic linked below:

    https://forum.vbulletin.com/forum/vb...m-requirements

    Leave a comment:


  • Sergio61
    replied
    It does not matter how many, the error occurs also with 1 topic.

    maybe I miss some extensions for php?
    where can i find the list for extensions which are needed?

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    I can't see anything here that would cause problems in moving topics. How many topics are you moving at a time?

    Leave a comment:


  • Sergio61
    replied
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190731-233648_Chrome.jpg
Views:	117
Size:	61.1 KB
ID:	4419408

    Leave a comment:


  • Sergio61
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    1. In the AdminCP go to Settings -> Options -> Admin Control Panel Options.
    2. Set "Control Panel Quick Statistics" to Yes.
    3. Then click "Control Panel Home" in the top left corner of the AdminCP.
    4. On that page, take a screenshot of the statistics panel and post it here.
    The screenshot should look similar to this:
    Click image for larger version

Name:	2019-07-31_13-57-38.png
Views:	66
Size:	35.4 KB
ID:	4419404
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190731-233633_Chrome.jpg
Views:	129
Size:	112.9 KB
ID:	4419406

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    1. In the AdminCP go to Settings -> Options -> Admin Control Panel Options.
    2. Set "Control Panel Quick Statistics" to Yes.
    3. Then click "Control Panel Home" in the top left corner of the AdminCP.
    4. On that page, take a screenshot of the statistics panel and post it here.
    The screenshot should look similar to this:
    Click image for larger version

Name:	2019-07-31_13-57-38.png
Views:	66
Size:	35.4 KB
ID:	4419404

    Leave a comment:


  • Sergio61
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    I don't know what you mean by "archive some posts." vBulletin doesn't have an "archive" function.
    I mean moving old post to another section of the forum.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    I don't know what you mean by "archive some posts." vBulletin doesn't have an "archive" function.

    Leave a comment:


  • Sergio61
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    After your migration, did you rebuild your search engine and clear the system cache? You can do both of these in the AdminCP under Maintenance.
    Yes that was the solution. Thank you very much.

    I have another question if its not a problem to ask it here.

    when I archive some posts the whole forum is getting stuck. The only way to be able to get back on track is to restart apache or the server. This was also on the old server after migrating from vb 4 to 5.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    After your migration, did you rebuild your search engine and clear the system cache? You can do both of these in the AdminCP under Maintenance.

    Leave a comment:


  • Sergio61
    started a topic Forum last post not updating after migration

    Forum last post not updating after migration

    Hello

    The last post option is not working after migration to the new server.

    Www.meydan1967.net/forum

    https://www.meydan1967.net/forum/for...C4%B1z/page133

    If you click on the link above you see the last message.
    But on the home lage the last message of for that topic (on the top) isnt shown.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X