Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems installation VB5 on Centos7 and PHP7.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems installation VB5 on Centos7 and PHP7.1

    I encounter some serious problems with installation VB5 on my server. First i upload the files to the server and rename the htaccess and config.php, as also the config.php in /core/includes.
    I also edit the config.php in /core/includes so the installation begins immediately when i put in my customer number.

    When the installation is finished it asks me to go to the admin panel, so i click on that link and i come in http://domain.nl/admincp which is empty (also on the server this folder is empty). mod_rewrite is working cause it takes me to core/install when i go to my install.

    This is what i have installed on the server

    Jul 04 17:03:54 Installed: httpd-2.4.6-45.el7.centos.4.x86_64
    Jul 04 17:03:55 Installed: mod_php71u-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:03:55 Installed: 1:mod_ssl-2.4.6-45.el7.centos.4.x86_64
    Jul 04 17:03:55 Installed: php71u-mcrypt-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:04:14 Installed: MariaDB-server-10.2.3-1.el7.centos.x86_64
    Jul 04 17:04:14 Installed: php71u-mysqlnd-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:04:15 Installed: php71u-mbstring-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:04:15 Installed: php71u-cli-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:04:15 Installed: php71u-json-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 04 17:04:16 Installed: MariaDB-devel-10.2.3-1.el7.centos.x86_64
    Jul 08 22:51:53 Installed: libxslt-1.1.28-5.el7.x86_64
    Jul 08 22:51:53 Installed: php71u-xml-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    Jul 08 23:30:04 Installed: 2:libpng-1.5.13-7.el7_2.x86_64
    Jul 08 23:30:04 Installed: libX11-common-1.6.3-3.el7.noarch
    Jul 08 23:30:04 Installed: libXau-1.0.8-2.1.el7.x86_64
    Jul 08 23:30:04 Installed: libxcb-1.11-4.el7.x86_64
    Jul 08 23:30:04 Installed: libX11-1.6.3-3.el7.x86_64
    Jul 08 23:30:05 Installed: libXpm-3.5.11-3.el7.x86_64
    Jul 08 23:30:05 Installed: libjpeg-turbo-1.2.90-5.el7.x86_64
    Jul 08 23:30:05 Installed: php71u-gd-7.1.6-1.ius.centos7.x86_64
    So what am i doing wrong? Why is it sending me to the empty admincp?
    Last edited by BigY; Sat 8 Jul '17, 3:04pm.

  • #2
    Fixed, AllowOverrides was set to None...now it is set to All

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    Working...
    X