Announcement

Collapse
No announcement yet.

Login No work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sergiomc
    replied
    Okay, without www is good, I thank you very much for your help.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    Change the 3 URLs in AdminCP > Settings > Options > Site Name / URL / Contact Details to use www.

    You will have the same problem. If users go to non-www, they will get login issue. You need to redirect non-www to www to resolve this.

    http://dense13.com/blog/2008/02/27/r...with-htaccess/

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied
    Ready, thank you, solved the problem.

    This also removed www from the browser pc, is not it look nice without www, how I do to make this visible? as here in vbulletin.com

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    I can log in successfully. But you have to use URL without www because that's how you configured your forum URL in admincp. What you need to do is to redirect www to non-www via htaccess. Just Google it. This should fix login problems.

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied
    Yes, seeing is see, but when you enter data login get it error .

    Check..
    User: user1
    Pass: pass1


    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    I went to your site using my phone and when I clicked Login or Sign Up, I can see the login form successfully.

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    When you click Login, what error do you see in the login box?

    Btw, turning on debug mode is not intended to fix the issue in itself. It should just give you the exact PHP error that will give you a hint on how to fix it.

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied








    I did this but still not working.

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    http://www.vbulletin.com/forum/blogs...vb5-debug-mode

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied
    Thank! How I do it?

    Leave a comment:


  • Glenn Vergara
    replied
    Originally posted by sergiomc View Post
    null
    Turn on debug mode in the 2 config files to see actual error.

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied
    ...
    Last edited by sergiomc; Sun 10th Jan '16, 10:33am.

    Leave a comment:


  • sergiomc
    replied
    null

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X