Announcement

Collapse
No announcement yet.

error after moving install from one folder to another.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • error after moving install from one folder to another.

    I moved my install from example.com/xyz/vbulletin to example.com/vbulletin

    In the admin panel I changed the page paths before I moved everything.

    The admin panel looks like the attached.

    Everything seems to be working fine except:

    - Usernames are not highlighted anymore.
    - the colored bars that show the poll results in the side bar (latest topics) don't show
    - the default profile picture for new users doesn't show
    - sometimes after changing settings in the admin panel, it'll give me an error message (Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.)

  • #2
    Originally posted by makiseo View Post
    - Usernames are not highlighted anymore.
    Actually, all the mentions before the move are dead. If I post now and use @, they show as they should.

    Comment


    • #3
      Also, when using quotes, it shows as "

      Comment


      • #4
        Originally posted by makiseo View Post
        Also, when using quotes, it shows as "
        I have a fix for that. See Quotes in Comments Fix in my signature.

        GIPHY for vB5 AutoLinker Auto-Create Flag Report Topic Social Icons in Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts...and more!

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X