Announcement

Collapse
No announcement yet.

admincp login issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lynne
    replied
    Make sure you redirect non-www to the www site (or vice-versa, depending on what your Forum URL is set to be). If you don't do that, you could have cookie issues with users logging it at the non-www link and then ending up on a www page and logged out.

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    I have removed redirection plugin and it appears login seems to work on some time and not everytime. It's funny

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Try disabling that plugin and see if it fixes the cookie issue.

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    I have redirection plugin being used in WP could be causing the cookie issue. pls advise if I should diisable this?
    Attached Files

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    Thank you Mark. forums is sub-domain. pls advise work-arounds
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Pretty much fixed via the ticket.

    URL settings were wrong for the location of the installation, which we've fixed. The Wordpress installation sitting above vB5 is still causing some issues, though there are workarounds.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Not provided it to me as I don't work for vB

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    There are files :

    Server core]$ ls clientscript/vbulletin_global.js
    clientscript/vbulletin_global.js
    Server core]$ ls clientscript/yui/yuiloader-dom-event/yuiloader-dom-event.js
    clientscript/yui/yuiloader-dom-event/yuiloader-dom-event.js
    Server core]$ ls cpstyles/global.css cpstyles/global.css
    Server core]$ ls clientscript/vbulletin-core.js
    clientscript/vbulletin-core.js



    You can login and verify....I have provided you access credentials in the tkt 1342727

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    That screenshot just shows me the folders, not the files...

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    opened tkt 1342727, please help

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    Yes, those file are existing attached screenshot...all files does exist in corresponding sub-folders.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Using Firebug, there's a whole load of content showing as not found:

    Code:
     "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/cpstyles/global.css?v=515"
      global.css?v=515
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/yui/connection/connection-min.js"
      connection-min.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/cpstyles/vBulletin_5_Default/controlpanel.css?v=515"
      control...s?v=515
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/yui/yuiloader-dom-event/yuiloader-dom-event.js"
      yuiload...vent.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin_global.js"
      vbullet...obal.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin-core.js"
      vbulletin-core.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin_ajax_suggest.js"
      vbullet...gest.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin_md5.js?v=515"
      vbullet...s?v=515
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/yui/yuiloader-dom-event/yuiloader-dom-event.js"
      yuiload...vent.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/cpstyles/vBulletin_5_Default/cp_logo.png"
      cp_logo.png
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/yui/connection/connection-min.js"
      connection-min.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin_global.js"
      vbullet...obal.js
     
     
        "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin-core.js"
      vbulletin-core.js
     
     
      "NetworkError: 404 Not Found - http://www.techdba.com/forums/clientscript/vbulletin_ajax_suggest.js"
    Log onto your server via FTP or via your File Manager in your server control panel and verify that all these files actually exist

    Leave a comment:


  • anroks
    replied
    I have done above steps and issue does not resolved. Even login page of http://www.techdba.com/forums/admincp/ does'nt seems to showing up correctly

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Try re-downloading the ZIP file from the Members Area and re-upload all files (except config.php.bkp, core/includes/config.php.new and the core/install directory) making sure you overwrite all files currently on your server then re-run the upgrade script taking note of any issue in the steps list.

    Does this resolve the problem?

    Leave a comment:


  • anroks
    started a topic admincp login issues

    admincp login issues

    After logging in admincp interface is gone. pls review attached screen shot and advise on how can i fix,
    Login does not works either. pls help...this is on 5.1.5 version

    Attached Files
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X