Announcement

Collapse
No announcement yet.

makeconfig.php bug ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trevor Hannant
    replied
    Do you have vBulletin 4 files in the same directory on your server? Were you attempting to upgrade or install?

    Leave a comment:


  • AndyB72
    replied
    Sorry, I've find now. I was looking for it on /install/ not on /core/install.
    Deleted it, but when I'm login like admin now this is answer:
    "
    Warning: require_once(./includes/class_bootstrap.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vitainca/public_html/global.php on line 15

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './includes/class_bootstrap.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vitainca/public_html/global.php on line 15"

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    The only place that file can be found is the core/install directory. Can you show us a listing of that directory on your server please.

    Leave a comment:


  • AndyB72
    started a topic makeconfig.php bug ?

    makeconfig.php bug ?

    Hi all, after install I have this problem: when I try to enter on admincp it says I have to delete makeconfig.php file... I've checked on FTP but makeconfig.php is not on /install/ dir or other dirs.

    Can someone help me ?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X